up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Hasbro

FAMILIE

FAMILIE

Categorieën

Speelgoed

Watersport

Alles( Hasbro )

Hasbro

Hasbro, een wereldwijde toonaangevende speler in het domein van speelgoed en entertainment, heeft al decennialang betovering geschapen. Opgericht in 1923, is het bedrijf geëvolueerd tot een symbool van innovatie, verbeelding en creativiteit. Met een missie om de beste speelervaring ter wereld te creëren, staat Hasbro aan de vooravond van het ontwerpen en produceren van een gevarieerd aanbod aan speelgoed, spellen en entertainmentproducten die het hart en de geest van jong en oud aanspreken. Zijn toewijding om vreugde en lach door spel te bevorderen, heeft zijn status als geliefde huishoudelijke naam over de hele wereld bevestigd.
In een wereld waar spelen essentieel is voor groei en ontwikkeling, is Hasbro een trouwe pleitbezorger gebleven voor de kracht van het spel. Met een uitgebreid assortiment dat aan verschillende interesses, leeftijden en voorkeuren voldoet, inspireert Hasbro lach, leer en blijvende herinneringen over generaties. Door zijn toewijding aan innovatie, inclusiviteit en entertainment, staat Hasbro als een getuigenis voor de duurzame magie van het spel.

Hasbro Bringing Joy through Play

Hasbro´s erfenis als maker van iconische spellen reikt van klassiekers zoals Monopoly, Scrabble en Risk tot moderne hits zoals The Game of Life 2 en Connect 4. Deze Hasbro-spellen overschrijden generaties, waardoor families en vrienden vriendelijk kunnen concurreren en gedeelde herinneringen kunnen maken. Hasbro´s toewijding aan innovatie heeft geleid tot inventieve veranderingen in traditionele spellen en de creatie van volledig nieuwe spelervaringen. Het rijk van Hasbro bordspellen is een rijk van strategie, kans en opwinding. Van strategische gevechten in Risk tot woordspeluitdagingen in Scrabble, deze spellen bevorderen interactie en strategisch denken. Hasbro heeft consistent deze klassiekers vernieuwd en herzien om ze relevant en aantrekkelijk te houden in de snelle wereld van vandaag. Hasbro bouwspellen, zoals de iconische LEGO-thema-sets, ontsluiten de verbeelding en ingenieurskunst. Merken zoals KRE-O en Play-Doh hebben kinderen en volwassenen in staat gesteld om werelden van hun eigen te bouwen, waardoor handvaardigheid en driedimensionaal denken worden bevorderd. Van actiefiguren tot voertuigen en speelsets heeft het merk een breed scala aan Hasbro-speelgoed dat aan een gevarieerd aanbod aan interesses en leeftijden heeft voldaan. Merken zoals Transformers, G.I. Joe en Nerf hebben verbeeldingsvolle spelletjes en avonturen veroorzaakt, waardoor kinderen en verzamelaars zich kunnen onderdompelen in fantastische universa.
Het rijk van Hasbro knuffels brengt comfort en gezelschap tot leven. Met geliefde personages zoals My Little Pony en Disney Princessen die zijn omgezet in knuffelige pluchen beesten, bieden deze speelgoed een gevoel van warmte en veiligheid voor kinderen terwijl ze hun verbeeldingskracht bevorderen. Hasbro´s poppen, waaronder de iconische lijn Barbie-poppen, vieren diversiteit en geven kinderen de kans om verschillende identiteiten en verhalen te verkennen. Deze poppen bevorderen verhalenvertelling en rollenspel, waardoor kinderen empathie en creativiteit kunnen ontwikkelen. Daarom zijn deze poppen vooral bij kinderen, vooral meisjes, erg populair vanwege hun uniekheid en schoonheid.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden