Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Racketsporten

Racketsporten kinderwinkel

Vind een breed scala aan Racketsporten-producten voor kinderwinkel. Ontdek de beste deals bij kidinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Racketsporten

Merken in Racketsporten

Hoe kies je de juiste maat racket voor kinderen?

Wat moet de juiste racketmaat zijn om voor uw kind te kiezen? Om de juiste racketmaat voor uw kind te kiezen, moet u rekening houden met deze aspecten;

Badmintonrackets

De maat van badmintonrackets wordt bepaald door drie verschillende dimensies zoals lengte, bladmaat en greepmaat. Uitgangspunt is welke lengte je moet kiezen voor je kindje. De lengte is de totale maat van het racket gemeten van de punt tot de onderkant van het handvat. Het gebied van het akkoord staat bekend als de kopmaat, die wordt gemeten in vierkante inches. De grip staat bekend als de breedte van het handvat. Het betekent hoe comfortabel uw kind het racket kan vasthouden en bespelen.

Ballen

Je moet tennisballen kiezen die duurzaam en gemakkelijk te spelen zijn. De ballen moeten stuiteren in overeenstemming met je speelvaardigheid, zodat je controle hebt terwijl je de bal raakt. Bij het winkelen voor tennisballen voor kinderen, moet u kiezen voor langzamere ballen. Er zijn druk en niet drukballen op de markt die u kunt kiezen voor uw kinderen. Onder druk staande tennisballen bevatten samengeperste lucht waardoor ze hoog stuiteren. Aan de andere kant hebben drukloze ballen geen perslucht, dus worden ze als langzamer beschouwd en ideaal voor kinderen.

Paddle rackets

Met een grote verscheidenheid aan ontwerpen en vormen op de markt, kan het kiezen van het juiste paddle tennisracket voor uw kind een ontmoedigende taak zijn. Padelrackets zijn verkrijgbaar in drie verschillende vormen, zoals rond, druppelvormig en ruitvormig. Bij het kiezen van paddle tennisrackets moet u ook rekening houden met het spelniveau van uw kind. Vergeet niet dat een zwaarder racket meer kracht geeft bij slagen, maar dat het moeilijk te gebruiken kan zijn.

Pingpongrackets

Het racket bestaat uit zes hoofdonderdelen: een handvat, een racket, een forehandspons en rubber en een backhandspons en rubber. Om het juiste racket voor uw kind te kiezen, moet u rekening houden met het ervaringsniveau om een ​​eenvoudig model of een completer racket te kiezen.

Tennisrackets

Rackets voor kinderen worden geselecteerd op basis van hun sterkte en lengte. De simpele vuistregel voor het kiezen van de juiste racketlengte is om recht te blijven en het racket in je hand te houden, maar de grond niet te raken. Afhankelijk van de lengte zijn tennisrackets onderverdeeld in kinderrackets en volwassen rackets. Head , Babolat , Softee , Rox en Dunlop zijn de meest erkende fabrikanten die ontwerpen.