up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Fisher Price

bestsellers

bestsellers

Categorieën

Baby

Electronica

Kledingaccessoires

Rugzakken

Speelgoed

Alles( Fisher Price )

Fisher price

Fisher-Price, een geliefd Amerikaans merk, is sinds 1930 een pionier in het ontwerpen en produceren van innovatieve, educatieve en leeftijdgebonden speelgoed voor baby's en jonge kinderen. Opgericht door Herm Fisher, Irving Price en Helen Schelle, heeft Fisher-Price een reputatie opgebouwd voor het creëren van speelgoed dat betrokkenheid, amusement en het bevorderen van de ontwikkeling van de cognitieve, motorische en sociale vaardigheden van kinderen bevordert. Met een toewijding aan kwaliteit, veiligheid en creativiteit is Fisher-Price een huishoudelijke naam geworden en een wereldwijde leider in de speelgoedindustrie. Fisher-Price is al decennialang een vertrouwd merk in de wereld van kinderspeelgoed. Met een rijke geschiedenis van het creëren van producten die jonge geesten boeien terwijl ze groeien, blijft Fisher-Price zijn aanbod aanpassen aan de veranderende behoeften van kinderen en gezinnen wereldwijd. Door te spelen leren kinderen over oorzaak-gevolgrelaties terwijl ze hun eigen gadgets ´´bedienen´´.

Fisher-Price Nurturing Playful Development for Over 90 Years

Fisher-Price speelgoed wordt gekenmerkt door hun levendige kleuren, duurzame constructie en focus op vaardigheidsontwikkeling. Deze speelgoed richt zich op verschillende leeftijdsgroepen en biedt opties die de verbeelding, creativiteit en het leren stimuleren. Van klassieke stapelringen tot interactieve speelsets, Fisher-Price speelgoed bieden kinderen betrokken ervaringen die groei en verkenning bevorderen. Fisher-Price puzzels introduceren jonge geesten in problemen oplossen en kritisch denken. Deze puzzels zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan maten en moeilijkheidsgraden, waardoor kinderen worden geaccomodeerd terwijl ze vorderen in hun cognitieve vaardigheden. Met thema's variërend van dieren tot vormen en getallen, Fisher-Price puzzels stimuleren kinderen om logisch te denken terwijl ze plezier hebben. Fisher-Price afstandsbedieningen nabootsen echte apparaten, waardoor kinderen kunnen deelnemen aan verbeeldingsvolle spelen. Deze interactieve speelgoed hebben vaak knoppen die geluiden, muziek en licht produceren, waardoor de zintuiglijke ontwikkeling en oog-handcoördinatie worden gestimuleerd.
De Fisher-Price Little People lijn bevat schattige, dikke figuren die speciaal ontworpen zijn voor kleine handen. Deze figuren vertegenwoordigen een diversiteit aan personages, waaronder mensen, dieren en geliefde fictieve personages. De Little People-sets stimuleren verbeeldingsvolle verhalen en rollenspel, waardoor sociale vaardigheden en emotionele ontwikkeling worden gestimuleerd. Fisher-Price baby schommels zijn beroemd om hun kalmerende vermogen. Deze schommels bieden zachte beweging, kalmerende melodieën en soms zelfs zacht licht, waardoor een geruststellende omgeving wordt gecreëerd voor baby's. De schommels bieden niet alleen ontspanning, maar bevorderen ook de ontwikkeling van zintuiglijke bewustzijn en visuele tracking vaardigheden. Fisher-Price rugzakken combineren functionaliteit en plezier voor peuters en jonge kinderen. Ontworpen met speelse patronen en ergonische functies, dienen deze rugzakken als metgezellen voor de kleintjes terwijl ze hun educatieve reis beginnen. Fisher-Price rugzakken zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch, met compartimenten die geschikt zijn voor boeken, snacks en andere essentiële items.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden