up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Meubilair kinderen

Meubilair kinderen

Vind een breed scala aan Meubilair-producten voor kinderen. Ontdek de beste deals bij kidinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Meubilair

Merken in Meubilair

Hoe kindermeubels kiezen?

Bedden

Een bed is een meubelstuk dat wordt gebruikt als een plek om te slapen, te ontspannen en te kalmeren. De meeste geavanceerde bedden bestaan uit een gladde, verzachte matras op een bedrek. De matras wordt geplaatst op een stabiele bodem, vaak houten spijlen, of een verende vloer. U kunt de kinderbedden kopen bij flexa , Vidaxl , Wookids .

Boekenkasten en planken

Ook de boekenkasten en planken zijn in het meubel verwerkt. De boekenkasten worden gebruikt om de boeken erin te bewaren. Door de boeken in de boekenkasten te plaatsen blijven je boeken beschermd. Planken worden ook gebruikt om belangrijke dingen in op te bergen. de Boekenkasten en planken zijn vaak gemaakt van hout.

Kleerhangers

De kleerhangers zijn een van de belangrijkste items in de kamer. De rekken worden gebruikt om de jassen en andere kleding in op te bergen.

Banken

De banken zijn de meubelstukken en een van de must haves van de kamers. De banken worden gebruikt om veel mensen te laten zitten. Het wordt over het algemeen gezien in de vorm van een bank, met gestoffeerde zijkanten, en meestal gemaakt met veren en comfortabele kussens en kussens.

Opslag

Opbergruimte is een kast met rekken en lades om spullen in op te bergen of neer te zetten. Sommige opbergers staan op zichzelf, andere zijn in een muur gemaakt of zijn ermee verbonden als een apothekerskast. Opslagruimten zijn over het algemeen gemaakt van hout, geverfd staal of kunstmatige materialen. Meer over meubels:
Bij Kidinn hebben we ook artikelen zoals decoraties, verschoontafels voor stoelen en kistentafels.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden