up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Sport Wandelen kinderen

Sport Wandelen kinderen

Vind een breed scala aan Sport Wandelen-producten voor kinderen. Ontdek de beste deals bij kidinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Sport Wandelen

Merken in Sport Wandelen

Tips voor het wandelen met uw kinderen

Rugzakken

Let er bij het kiezen van een rugzak voor kinderen op dat deze licht en compact is. Kinderen kunnen over het algemeen geen grote, zware rugzakken dragen. Om ze vast te haken, moet je een rugzak kiezen op basis van de leeftijd en lichaamsbouw van je kind. CMP , Regatta , Trespass , VAUDE en Littlelife maken rugzakken van de hoogste kwaliteit.

Flessen

Voor elk type buitentrip, zoals wandelen of trektochten, is gehydrateerd blijven het allerbelangrijkste. Vooral als je gaat wandelen met je kinderen, is het noodzakelijk dat je bidons meeneemt. Er zijn verschillende toonaangevende merken die bidons en rugzakken voor kinderen ontwerpen en aanbieden. Zorg ervoor dat de flessen duurzaam, veilig en van goede kwaliteit zijn.

Kinderwagen

Als je kindje tussen de 6 en 18 maanden is, heb je zeker een draagzak nodig. Een draagzak is een geweldige oplossing voor ouders die met kleine kinderen wandelen, het dient het beste doel en is praktisch, comfortabel en duurzaam.

harnas

Als je met kinderen gaat wandelen, moet je meer op je kinderen letten. Kinderen die gewoonlijk kronkelen, kunnen zich buitenshuis verwonden. Om die reden is een kindveilige riem, rugzakriem of peuterharnas iets dat je problemen kan oplossen. Daarnaast biedt een kindertuigje veiligheid aan een kind door te voorkomen dat het tijdens het lopen van zijn ouder gescheiden raakt.

Slaapzakken

Als je een reis van meer dan een dag plant, heb je een slaapzak van goede kwaliteit nodig waarin je de nachten in maximaal comfort met je kinderen kunt doorbrengen. Daarnaast kun je ook overwegen om een slaapmatje mee te nemen. Het geeft een extra laag comfort en bescherming in extreme weersomstandigheden buiten.

Meer over wandelen voor kinderen:

Een isolerende slaapmat is een geweldige oplossing om mee te nemen om je warm en comfortabel te houden. Krijtzakken zijn een ander belangrijk onderdeel van de uitrusting voor rotsklimactiviteiten buitenshuis die uw handen droog houden. Helmen zijn belangrijk wanneer u in langeafstandsgebieden wandelt. Ze beschermen je tegen verwondingen en kunnen worden gebruikt om zaklampen en hoofdlampen aan te sluiten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden