up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Baby Kinderwinkel

Baby kinderwinkel

Vind een breed scala aan Baby-producten voor kinderwinkel. Ontdek de beste deals bij kidinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Baby

Merken in Baby

Welke apparatuur heb ik nodig voor kinderopvang?

Badartikelen

Badkuipen voor kinderen zijn belangrijke uitrustingen die u in uw kinderopvanglijst moet opnemen. Ze zijn niet geschikt voor pasgeborenen omdat ze niet alleen kunnen zitten. Er zijn echter badzitjes met speciale steun waarop de baby kan liggen, zodat je hem gemakkelijk een goed bad kunt geven. Badzitjes zijn lichtgewicht, compact en gemakkelijk op te zetten en op te bergen.

Autostoelen

Van alle dingen die je voor je kinderen koopt, is een goed autostoeltje een van de essentiële uitrustingen die je nodig hebt voor de kinderopvang. Wanneer u met kinderen reist, zijn autostoeltjes een uiterst handige en veilige optie. Autostoelen moeten voldoen aan veiligheidsnormen.

Volg babyfoon

De babyfoon om de baby te volgen is een van de essentiële dingen die je nodig hebt voor de kinderopvang. De follow up babyuitrusting geeft gemoedsrust, vooral voor beginnende ouders. Veiligheid en zorg voor kinderen moet uw topprioriteit zijn. Wanneer u huishoudelijke klusjes doet, helpt een Wi Fi enabled follow up babyfoon u een oogje op uw baby te houden en geïnformeerd te worden wanneer ze slapen of wakker worden.

Luierwissel

U moet babyluiers vele malen per dag verwisselen . Een geavanceerd luieropbergsysteem helpt u babyluiers weg te gooien zonder naar de buitenbakken te hoeven. Het systeem voor het verwijderen van luiers is gemakkelijk te gebruiken en leeg biedt een antibacteriële film aan elke luier en wikkelt de luiers om geuren en ziektekiemen op te sluiten.

Kinderwagens

Kinderwagens zijn een geweldige uitrusting die je nodig hebt voor je kind. Kinderwagens zijn kleine stoeltjes op wieltjes. Ze zijn geschikt voor zowel baby´s als peuters. Kinderwagens zijn veilig en gemakkelijk mee te nemen omdat ze plat worden wanneer ze worden opgevouwen. Dit is de meest gebruikte vorm van vervoer voor pasgeborenen en peuters. Cybex , Maclaren , Baby Jogger en cbx ontwerpen en bieden kinderwagens van de beste kwaliteit.

kinderwagens

Kinderwagens zijn een redder in nood voor ouders, vooral als ze buiten willen joggen of wandelen. Met kinderwagens kunt u uw baby onderweg bij u houden zonder hem in uw handen te dragen. Ze zijn comfortabel voor pasgeborenen. Als u kinderwagens koopt voor baby´s van ongeveer 6 tot 12 maanden, zorg er dan voor dat deze een ligfunctie heeft, aangezien de baby´s niet lang kunnen zitten.

Meer over kinderopvang:

Als het om kinderopvang gaat, zijn veiligheid en hygiëne de twee belangrijke overwegingen. Accessoires voor autostoeltjes, om mee te wandelen, trolleys en accessoires voor stoelen, veiligheid in huis, rust en slaap, voeding en latentie, luchtbevochtigers en luchtreinigers, fopspenen en bijtringen zijn enkele van de essentiële uitrusting en accessoires die je nodig hebt voor je baby.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden