up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Cybex

Autostoelen

Autostoelen

accessoires - Autostoeltje

accessoires - Autostoeltje

accessoires - kinderwagens en buggy's

accessoires - kinderwagens en buggy's

Sport

Sport

buggy's

buggy's

Hoge stoelen

Hoge stoelen

Categorieën

Baby

Voeden

Alles( Cybex )

Cybex

Cybex werkt aan kinderveiligheid (autostoelen, kinderwagens en draagzakken). Het bedrijf werd in 2005 opgericht door Martin Pos in Hongkong als CYBEX Industrial. Cybex heeft locaties in Hongkong, Kulmbach, Bayreuth en Praag en verkoopt zijn producten wereldwijd. Het bedrijf ontwikkelt systemen voor het vervoer van baby's en kinderen tot 12 jaar, kinderautostoelen en babyschalen en kinderwagens. De innovatieve functionaliteit en onovertroffen veiligheid hebben Cybex gedefinieerd. Het is het hoogste merk dat bekend staat om kinderwagens en reisuitrusting voor kinderen te bouwen.

Cybex is het beste merk van kinderveiligheidsproducten

Cybex biedt een scala aan luxe kinderwagens met prachtige structuren en elementen. Cybex kinderwagens hebben All-in-one-functies met achterwaartse, voorwaartse en boostermodi. Cybex biedt ook buggy's die 360 graden kunnen draaien en veel verschillende kleuropties hebben. De Cybex autostoel voor baby's combineert belangrijke veiligheidstechnologie in het compartimenthaakje van de tackle om te beschermen. De signalen komen via de smartphone van de verzorger aan om de veiligheid van kinderen in verschillende gevaarlijke omstandigheden te bevestigen. Bovendien presenteert de Cloud Q met Sensorsafe een combinatie van uitstekende bescherming en een uniek reisschema voor een superieure veiligheid binnen en buiten de auto. Ook biedt Cybex een ultra-lichtgewicht kinderwagen met ademend mesh en een enkele trekschakelaar. De Cybex kinderwagen is het beste om aan uw premium gezinsleven te voldoen. De Cybex kinderwagen is de essentiële basis waarmee u een van de vier opties kunt bevestigen en genieten van moeiteloze bergop en bergaf-ondersteuning.
Cybex autostoel accessoires zijn onder andere een autostoelbekerhouder die uw kinderdrankjes stevig vasthoudt: hij sluit gemakkelijk aan op vaste Cybex autostoelen en biedt een geschikte basis voor de fles of beker van uw kind. De Cybex autostoel regenbescherming voor baby's ondersteunt uw kind om droog te blijven en te ontspannen tijdens ruwe weersomstandigheden. De flexibele basis maakt het gemakkelijk om aan te sluiten en los te maken tijdens het reizen. De Sun Shade kan aan de zonnescherm van uw autostoel worden bevestigd om een volledige UPF50+-bescherming te bieden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden