up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Stedelijke Sporten Kinderwinkel

Stedelijke Sporten kinderwinkel

Vind een breed scala aan Stedelijke Sporten-producten voor kinderwinkel. Ontdek de beste deals bij kidinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Stedelijke Sporten

Merken in Stedelijke Sporten

Hoe kan de liefde voor sport bij een kind worden aangewakkerd?

Accessoires en Onderdelen

Voor elke sport die uw kind beoefent, moet u ervoor zorgen dat u over de nodige accessoires en onderdelen beschikt om de ervaring voor hem leuker en comfortabeler te maken.

Lichaamsbeschermingen

Lichaamsbescherming of beschermende uitrusting zijn elementen die zijn ontworpen om uw lichaam te beschermen tegen stoten en verwondingen tijdens elke fysieke of sportieve activiteit.

Handschoenen

Handschoenen zijn beschermingsmiddelen die je handen niet alleen warm houden tegen de kou, maar ze ook beschermen tegen mogelijke beschadigingen.

Helmen

Zorg ervoor dat het een helm draagt om het hoofd van uw kind te beschermen bij een val. Kinderen moeten een helm dragen bij sporten als klimmen, skiën, schaatsen en fietsen.

Scooters

Scooters zijn geweldig om uw kinderen te betrekken bij fysieke activiteiten. Ze zijn ontworpen voor kinderen om stabiliteit en evenwicht te ontwikkelen. Om aan de behoeften van jongere rijders te voldoen, worden kinderscooters geleverd met maximaal comfort en rijgemak.

Rolschaatsen

Bij het kiezen van skates voor kinderen zijn er twee opties, quad skates en inline skates. Quad skates zijn meestal meer conventioneel en ideaal voor beginners. Roces , Color baby , Park City , Krf en Rollerblade ontwerpen en bieden de beste skates voor kinderen.

Aanhangwagens en auto´s

Kinderfietskarren en karren zijn ontworpen om eenvoudig en compact te zijn. Let er bij het kiezen van fietskarren en fietskarren op dat ze gemakkelijk aan te sluiten en licht van gewicht zijn.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden