up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Sport Fietsen kinderen

Sport Fietsen kinderen

Vind een breed scala aan Sport Fietsen-producten voor kinderen. Ontdek de beste deals bij kidinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Sport Fietsen

Merken in Sport Fietsen

Wat is belangrijk voor uw kinderen om over fietsen te leren?

Wielrennen is een prachtige sport. Als u uw kind leert fietsen, is de eerste stap om met hem of haar af te stemmen en haar zelfvertrouwen op te bouwen. Door de pedalen te verwijderen, leren ze de fiets in evenwicht te houden en onder controle te houden. U moet ook de juiste zadelhoogte instellen, zodat ze gemakkelijk kunnen trappen en snelheid kunnen maken. De beste leeftijd voor uw kind om te leren fietsen is tussen de 4 en 6 jaar. Janod , Color baby , Woomax , Disney en Bobike zijn de populaire merken die kinderfietsen maken en aanbieden.

Fietsbroek

Fietsbroeken helpen de zeem te houden waar hij hoort te zijn. Ze verminderen ook schaafwonden en pijn van het zadel terwijl de korte broek stevig tegen je kruis blijft zitten. Fietsbroeken moeten vóór het rijden worden gedragen, omdat ze de broek omhoog houden. Ze vermijden de onderrug om een aerodynamische rijpositie bloot te leggen.

Fietshandschoenen

Het is essentieel om enige vorm van beschermende uitrusting voor uw kind te hebben voordat hij gaat fietsen. Om je kind te beschermen tegen blessures, zijn handschoenen een van de belangrijkste fietsartikelen om voor je kind te kiezen. Of je kind nu op of off road rijdt, ze bieden goede grip. Fietshandschoenen houden je delicate handen droog en beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Fietshelmen

Een onverwachte val van een fiets of een ongeval kan zonder waarschuwing gebeuren. Het kan ernstig hoofdletsel veroorzaken. Een goed passende helm is daarom een essentieel onderdeel van de fietskleding die uw kind nodig heeft om dit risico te verkleinen. Een kinderhelm moet goed passen. Koop geen helm zonder de maat en pasvorm op het hoofd van uw kind te controleren. Helmen moeten laag op het voorhoofd van uw kind zitten. Zorg ervoor dat het zijriemen heeft om de helm aan te passen aan het gezicht van uw kind.

T shirts fietsen

Fietsshirts zijn speciaal ontworpen voor fanatieke wielrenners die een groot verschil maken in hun prestaties. Let er bij het kiezen van een fietsshirt voor je kind op dat het goed zit, maar niet te los of te strak zit. De truien hebben zakken in de richting van de taille die gemakkelijk te bereiken zijn en perfect zijn voor het opbergen van energiegels, repen en kleine spullen. Polyester is over het algemeen het materiaal dat wordt gebruikt voor wielershirts , omdat het snel droogt.

Meer over kinderfietsers:

Daarnaast heb je ook een aantal belangrijke fietsaccessoires en onderdelen nodig voor reparatie en onderhoud. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw kind de hoogte van het zitje moet aanpassen. Of ze moeten de wielen strakker of losser zetten na een lange rit. Uw kind kan ook vlaggetjes gebruiken die ze op het handvat kunnen monteren. Er zijn ook officiële teamshirts en shirts die je voor je kind kunt kopen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden