Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Disney

Disney
Over Disney
Disney is een wereldwijd gerenommeerde entertainment- en mediaconcern, het best bekend om magische ervaringen te creëren die aanspreken op publiek van alle leeftijden. Opgericht op 16 oktober 1923 door Walt Disney en Roy O. Disney, is het bedrijf begonnen als een kleine animatiestudio in Hollywood, Californië. Vandaag heeft Disney zich ontwikkeld tot een iconisch merk dat films, tv-programma's, themaparken, merchandise en meer omvat, waardoor generaties fans over de hele wereld betoverd worden. Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen zorgt Disney ervoor dat hun producten niet alleen betoverend eruit zien, maar ook een comfortabele en magische ervaring bieden aan hun klanten.

Disney heeft als missie om vreugde en verbeelding aan te wakkeren door middel van verhalen en innovatieve ervaringen. Met een diverse cast van geliefde personages zoals Mickey Mouse, Assepoester, Elsa en Spider-Man (via de overname van Marvel), heeft Disney een tapijt van betoverende verhalen geweven die over culturen en tijden heen resoneren. Disney´s vermogen om tijdloze verhalen en ervaringen te creëren, heeft ervoor gezorgd dat het een geliefd merk is geweest gedurende bijna een eeuw. Van kleding tot speelgoed en alles ertussenin voegt Disney merchandise een vleugje magie toe aan het dagelijks leven, waardoor fans deel kunnen uitmaken van de betoverende wereld waar dromen werkelijkheid worden.

Disney is waar dromen tot leven komen

Disney-kleding brengt de magie van geliefde personages en iconische films naar de mode. Van T-shirts en sweatshirts met klassieke Disney-personages tot trendy kleding geïnspireerd door recente blockbusters, de kledinglijn vangt de essentie van jeugddromen en nostalgie. Disney-schoenen combineert comfort met betoverende designs. Van stijlvolle sneakers met personage-motieven tot knusse pantoffels met geliefde prinsessen, Disney´s schoenencollectie laat fans stappen in een wereld van magie en fantasie bij elke stap.
Disney-schaatsen brengen de magie van Disney naar de schaatssport. Ontworpen met favoriete personages en thema's uit Disney-films, bevordert dit de kinderen om buitenactiviteiten te omarmen terwijl de betovering van hun favoriete verhalen dichtbij blijft. Of het nu op het ijs of op wielen is, Disney-schaatsen bieden een heerlijke ervaring voor jonge fans terwijl ze meeglijden met hun geliefde personages. Disney-speelgoed ontketent de verbeelding en creativiteit van kinderen over de hele wereld. Deze speelgoedartikelen bieden niet alleen onbeperkt plezier, maar bevorderen ook het leren en de sociale ontwikkeling terwijl kinderen magische momenten uit hun favoriete Disney-verhalen naspelen.
Disney-puzzels combineren entertainment en onderwijs op een heerlijke manier. Met betoverende kunstwerken uit Disney-films, stellen deze puzzels fans van alle leeftijden voor een uitdaging. Het oplossen van deze puzzels brengt een gevoel van vervulling met zich mee terwijl de scènes van geliefde personages stuk voor stuk samenkomen. Disney-strandballen voegen een extra dosis plezier toe aan strandvakanties en zwembadfeestjes. Met levendige kleuren en Disney-personages die de ballen sieren, inspireren ze lach en speelsheid, waardoor ze een must-have accessoire zijn voor gezinnen die magische herinneringen willen creëren onder de zon. Disney-scooters laten kinderen de wereld verkennen met een vleugje Disney-magie. Deze scooters combineren functionaliteit en betoverende designs, waardoor buitenavonturen nog spannender worden.