Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Held

Over Held
Held is een vertrouwd merk in de motorwereld, bekend om zijn toewijding om rijders te voorzien van uitrusting en kleding van topkwaliteit. Het merk werd in 1946 opgericht door Bruno Held in Duitsland en heeft een rijke geschiedenis van vakmanschap en innovatie. In de loop der jaren is Held synoniem geworden met motorveiligheid en stijl, gericht op rijders van alle genders en leeftijden.

Held is een merk met een verhaal dat motorrijders voorziet van hoogwaardige uitrusting en kleding. Van motor kleding die veiligheid en stijl combineert tot regenbroeken die je droog houden in uitdagende omstandigheden, Held biedt een omvattend assortiment aan producten die het rijden ervaring verbeteren. Of je nu een mannelijke of vrouwelijke rijder bent, Held heeft voor jou de juiste uitrusting die veiligheid, comfort en prestatie voorop stelt.

Beste uitrusting voor de motor liefhebber

Held motor kleding is ontworpen met de veiligheid en het comfort van de rijder in gedachten. Van leren jassen en broeken tot textiel pakken, hun kleding biedt een combinatie van bescherming en stijl. De materialen die worden gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit, en de ontwerpen bevatten vaak kenmerken zoals armor en ventilatie om ervoor te zorgen dat rijders veilig en comfortabel op de weg blijven. Held mannen kleding collectie biedt een breed scala aan opties voor mannelijke motorrijders. Held biedt een selectie van kledingstukken ontworpen om aan de specifieke behoeften van mannelijke motorrijders te voldoen.
Vrouwelijke motorrijders kunnen vertrouwen op Held voor stijlvolle en beschermende uitrusting die op hun behoeften is afgestemd. Held´s vrouwen kleding assortiment omvat jassen, broeken en pakken ontworpen voor een optimale pasvorm en maximale veiligheid. Deze kledingstukken combineren vorm en functie, waardoor vrouwelijke motorrijders met vertrouwen de weg op kunnen. Regen kan een formidabele tegenstander zijn voor motorrijders. Held regenbroeken zijn ontworpen om motorrijders droog te houden tijdens natte ritten. Ze zijn vervaardigd uit waterdichte materialen en beschikken over veilige sluitingen om waterinfiltratie te voorkomen, waardoor je comfortabel blijft, zelfs in slechte weersomstandigheden.
Het vervoeren van essentiële items tijdens het rijden wordt gemakkelijker gemaakt met Held motor tassen. Hun tassen zijn ontworpen voor een veilige bevestiging aan je motorfiets en bieden ruimte voor je uitrusting en bezittingen. Een helder zicht is cruciaal voor motorveiligheid. Held motorbrillen zijn ontworpen om je ogen te beschermen tegen wind, stof en vuil terwijl een onbelemmerd uitzicht op de weg voor u wordt gegarandeerd. Met comfortabele pasvormen en anti-condensatie functies zijn deze brillen een must-have voor motorrijders. Veiligheid staat bij Held voorop, en de Held motor beschermings uitrusting weerspiegelt deze toewijding. Deze items zijn ontworpen om de kans op letsel bij ongelukken te verminderen, waardoor rijders met een gerust hart op pad kunnen.