Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Rukka

Over Rukka
"Rukka

Rukka, een naam die synoniem staat voor uitmuntendheid in de wereld van motorfietskleding en -uitrusting, heeft een rijke geschiedenis die meer dan zes decennia omspant. Opgericht in Finland in 1950, is Rukka uitgegroeid tot een pionierende kracht, toegewijd aan het vervaardigen van hoogwaardige motorfietskleding die naadloos stijl, innovatie en ongeëvenaarde bescherming combineert. Rukka´s toewijding om kwaliteitsproducten te leveren waarbij het comfort en de veiligheid van de rijder voorop staan, heeft hen een toegewijde wereldwijde aanhang van rijders opgeleverd die bij hun uitrusting zweren.
De geschiedenis van Rukka op het gebied van toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft het stevig gevestigd als leider in de motorfietskleding- en uitrustingindustrie. Of je nu een doorgewinterde rijder bent of een beginner, Rukka´s producten bieden ongeëvenaarde bescherming, comfort en stijl, zodat je met vertrouwen de open weg op kunt, ongeacht de omstandigheden.

Het verhogen van de motorfietssuitrusting voor ultiem rijcomfort en veiligheid

Rukka Motorfietskleding staat bekend om zijn compromisloze toewijding om rijders de ultieme rijervaring te bieden. Van textiel tot leer, Rukka´s diverse assortiment motorpakken, jassen en broeken is ontwikkeld met geavanceerde technologie, zodat rijders comfortabel en goed beschermd blijven, ongeacht de omstandigheden. Rukka jassen zijn het toonbeeld van functionaliteit en stijl. Deze jassen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de moderne rijder. Rukka jassen zijn geschikt voor verschillende rijstijlen, van toeren tot avontuur, zodat rijders comfortabel en veilig op de weg zijn.
Rukka motorjassen zijn een bewijs van het merk´s toewijding aan veiligheid. Met de nieuwste innovaties op het gebied van beschermende uitrusting zijn deze jassen gebouwd om de meest barre omstandigheden te weerstaan. Rijders die topprestaties eisen van hun uitrusting kiezen voor Rukka motorbroeken. Deze broeken zijn ontworpen met ergonomie en functionaliteit in gedachten en bieden een combinatie van weerbestendigheid en duurzaamheid. Met functies zoals afneembare thermische voering, CE-goedgekeurde pantserplaten en duurzame materialen, zorgen Rukka motorbroeken ervoor dat rijders goed voorbereid zijn op elke reis.
Rukka handschoenen zijn met precisie gemaakt om rijders de beste grip, controle en bescherming te bieden. Van zomer- tot winterhandschoenen, Rukka zorgt ervoor dat de handen comfortabel en responsief blijven, zelfs in de meest uitdagende rijomstandigheden. Waterdichte en winddichte technologieën maken deze handschoenen geschikt voor elk weertype. Op het gebied van veiligheid en vaardigheid zetten Rukka motorhandschoenen de standaard. Deze handschoenen bevatten geavanceerde materialen zoals Gore-Tex en PrimaLoft isolatie, zodat de handen van de rijder droog en warm blijven.
De toewijding van het merk aan uitmuntendheid strekt zich uit tot een breed scala aan Rukka motorfietsuitrusting, waaronder basislagen, accessoires en beschermende onderkleding. Deze producten zijn ontworpen als aanvulling op Rukka´s jassen, broeken en handschoenen, en bieden rijders een complete rijervaring die comfort en veiligheid voorop stelt."