up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Bell

Bell

Allt ( Bell )

Märkesinformation för Bell

Bell, ett namn som är synonymt med innovation, prestanda och säkerhet i hjälmvärlden, har varit en banbrytare sedan dess tillkomst. Med ett arv som sträcker sig över ett decennium har Bell konsekvent drivit gränserna för hjälmteknik för att ge åkarna den högsta skyddet och stilen. På Motardinn erbjuder vi stolt ett brett utbud av Bell-hjälmar anpassade för varje åktur, från de karga terrängerna i motocross till de spännande banorna för dirt biking, för att säkerställa att åkarna kan utöva sin passion med självförtroende och frid i sinnet.
Bells arv som pionjär inom hjälmproduktion är välförtjänt, och Motardinn är hedrad att erbjuda ett utvalt urval av Bell-hjälmar anpassade för åkare inom olika discipliner. Med en obeveklig åtagande om säkerhet, innovation och stil fortsätter Bell att redefiniera standarderna för excellence inom motorcykelhjälmar, för att säkerställa att varje åktur inte bara är spännande utan också säker. Cykelentusiaster som söker oöverträffat huvudskydd hittar tröst i Bells utbud av hjälmar. Utformade för mountainbikens dynamiska natur har dessa hjälmar lättviktsdesigner, gott om ventilation och justerbara funktioner.

Uppgradera din åktur med premiummotorcykelhjälmar

Bells engagemang för åkarnas säkerhet och cutting-edge-design är uppenbart i dess mångsidiga utbud av motorcykelhjälmar. Tillverkade med precision och omvårdnad erbjuder Bell motorcykelhjälmar en blandning av slående estetik och avancerade säkerhetsfunktioner. Bell täcker den största spektrumet av öppna hjälmar som tillgodoser preferenser från olika åkare, oavsett om det är öppna hjälmar för stadskörning eller modulära hjälmar för mångsidighet. För dem som kräver högsta nivån av skydd står Bell fullface-hjälmar som ett uttryck för säkerhet utan att kompromissa med komfort. Konstruerade med stötdämpande material och aerodynamiska design, klämmer dessa hjälmar helt omkring åkarens huvud, för att säkerställa heltäckande säkerhet.
Att ta sig ut på skogsvägar kräver en annan nivå av hållbarhet och tålighet. Bell motocross-hjälmar kombinerar robust konstruktion med innovativa funktioner anpassade för grusbanan. Med förbättrad ventilation, aggressiv styling och snäv passform är dessa hjälmar byggda för att klara motocrossens påfrestningar, samtidigt som åkaren hålls sval och fokuserad. Oavsett om du tar itu med utmanande spår eller njuter av avkopplande åkningar, säkerställer Bell MTB-hjälmar att säkerheten alltid finns där. Bell förstår det adrenalinfyllda världen av dirt biking och skapar hjälmar som matchar intensiteten i sporten. Bell dirt bike-hjälmar kombinerar aggressiv estetik med högteknologisk säkerhetsteknik, med utökade hakskydd och överlägsen stötdämpning. Åk räddlöst genom hårt terräng, vetandes att Bell har din rygg – och din huvud.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga