up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Spidi

Spidi

Allt ( Spidi )

Märkesinformation för Spidi

Spidi är ett berömt italienskt varumärke som har varit en framträdande figur inom motorcykelklädindustrin i över fyra decennier. Grundat 1977 av Renato Dalla Grana i Vicenza, Italien, Spidi har konsekvent ställt höga krav på motorcykelkläder och utrustning. Varumärkets mission kretsar kring att skapa högkvalitativa, innovativa produkter som ger maximal säkerhet och komfort till motorcyklister. Med en djup passion för motorcyklar och ett engagemang för forskning och utveckling har Spidi blivit ett förtroendevärt namn bland åkare världen över.
Spidi är ett varumärke som djupt förankrat i motorcykelvärlden, berömt för sitt engagemang för åkarsäkerhet, stil och innovation. Spidi fortsätter att trycka på gränserna för motorcykelkläder och utrustning och erbjuder ett komplett sortiment av produkter för både män och kvinnor. Oavsett om du är en erfaren åkare eller en nykomling till världen av motorcyklar, är Spidis kläder och utrustning designade för att förbättra din åkupplevelse och skydda dig på vägen.

En arv av motorcykelexcellens

Spidi erbjuder ett komplett utbud av mäns motorcykelkläder designade för att uppfylla behoven hos åkare i olika körtillfällen. Från mångsidiga körjackor till hållbara byxor och köruniformer är Spidis herrkläder skräddarsydda för att kombinera stil och funktion för motorcykelentusiaster. Med tanke på den växande mängden kvinnliga motorcyklister erbjuder den en linje med Spidis kvinnokläder som är speciellt framtagna för att tillgodose kvinnors behov.
Spidis jackor är tillverkade med precision och omsorg om detaljer. De är utrustade med avancerade funktioner för att klara av de stora påfrestningarna som motorcykling ger. För åkare som uppskattar den eviga skönheten och den överlägsna skyddet av läder, är Spidis läderjackor ett utmärkt val. Dessa jackor är gjorda av högkvalitativt läder och är designade för att ge ett extra lager av säkerhet samtidigt som de utstrålar en klassisk motorcykelstil.
Spidis racingsuiter är epitomen av prestanda och säkerhet. Designade för professionella och banåkare, dessa kostymer är noggrant tillverkade för att säkerställa optimal aerodynamik och skydd. De är utformade för att klara av höghastighetskrascher och ger den självsäkerhet som behövs för konkurrenskraftig körning. En viktig del av motorcykelutrustning, Spidis stövlar erbjuder stöd och skydd som krävs för dina fötter och vrister.
Spidis handskar är designade för att förbättra grepp, kontroll och skydd när du kör. Dessa handskar finns i olika stilar för att passa olika körtillfällen och preferenser, så att dina händer hålls bekväma och säkra på styren. Spidis ryggsäckar är designade för att ge säker förvaring för din utrustning, elektronik och personliga föremål, för att säkerställa en problemfri åkupplevelse. Spidi erbjuder ett brett utbud av motorcykelutrustning designad för att tillgodose de olika behoven hos åkarna. Spidis motorcykelunderkläder är konstruerade för att hålla dig säker och bekväm, oavsett väder eller körtillfällen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga