up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Underhåll motorcykel

Underhåll motorcykel

Hitta ett brett utbud av Underhåll-produkter för motorcykel. Upptäck de bästa erbjudandena på motardinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Underhåll

Märken i Underhåll

Tips för underhåll av motorcykel

Motorcykelskydd

Motorcykelskydden är motorcykelns säkerhetsmaterial. Motorcykelskydden kommer att skydda motorcykeln från väder och vind och kommer att bibehålla komponenternas livslängd. Motorcykelskyddet skyddar inte bara din motorcykel från vädret utan kommer också att fungera som en rånbarriär.

Motoroljor

Motorolja är ett motorsmörjmedel som används för smörjning av förbränningsmotorer. De har i allmänhet basoljor berikade med olika tillsatser, speciellt slitstarka tillsatser, dispergeringsmedel, fetter av flera kvaliteter och konsistensindexförstärkare. Dessa oljor används för att hålla motorn i gott skick.

Gaffeloljor

Gaffeloljor länkar till processvätskorna på motorcyklar och är likvärdiga i bildningen med hydrauloljor. De är också riktade som stötdämparsmörjmedel. Gaffeloljan används för att smörja motorcykelgafflar, bromsstöd, stötdämpare och andra komponenter.

Växellådsoljor

Växellådsolja är ett smörjmedel skapat speciellt för transmissioner, överföringspunkter och differentialer i motorcyklar, lastbilar och andra fordon. Den har ökad konsistens och innehåller vanligtvis organiska svavelblandningar. Växelolja är speciellt utvecklad för att skydda, olja och kyla växeluppsättningar.

Underhåll och rengöring

Underhåll och rengöring av motorcykeln inkluderar inspektion av motorcykeldelar, fästbultar och rengöring och smörjning av nyckelkomponenter . Om du cyklar dagligen, håll sedan din cykel underhållen och ren. Du kan köpa underhålls och rengöringsverktyg från Alpinestars , Akrapovic , Givi , Dainese , Shad och Klim .

Tankar och mätare

Tankarna och mätarna är en viktig del av motorcykeln. Tanken används helt enkelt för att hålla bränsle. Men det ger också ett säkert område för knäna att greppa under körning, vilket fungerar som en viktig anslutningspunkt mellan motorcykel och förare. Mätaren används för att berätta hastigheten och annan information om motorcykeln.

Mer om underhållsmotorcyklar:

Det mer om underhållsmotorcykel inkluderar monteringsställ, lås och verktyg. Monteringsstället används för att parkera motorcykeln och hålla motorcykeln på ett ställe under underhåll. Låsen håller din motorcykel säker från stöld och verktyg används för att hålla din motorcykel väl underhållen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga