up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Shad

resväskor

resväskor

motorcykelväskor

motorcykelväskor

bindningar

bindningar

resväskor

resväskor

ryggsäckar

ryggsäckar

motorcykel ryggstöd

motorcykel ryggstöd

Kategorier

Baggage

Elektronik

Herrkläder

Komponenter

Marknadsföring

Reservdelar

Underhåll

Allt( Shad )

Shad

Shad är en välrenommerad varumärke inom motorcykelindustrin, ägnat åt att tillhandahålla högkvalitativa tillbehör och utrustning som förbättrar körupplevelsen. Med ett starkt fokus på innovation, hållbarhet och funktion har Shad etablerat sig som ett pålitligt namn bland motorcykelentusiaster världen över. Grundat 1992 startade Shad som ett litet familjeföretag i Barcelona, Spanien. Genom åren har företagets engagemang för att nå excellence och ständiga förbättringar tillåtit det att växa och utöka sin produktutbud. Shads dedikation till att möta de föränderliga behoven hos motorcyklisten har drivit det att bli en global ledare inom motorcykel tillbehör och utrustning. Med en rik historia och ett engagemang för innovation har Shad blivit ett pålitligt varumärke inom motorcykelindustrin. Oavsett om det är tankväskor, motorcykelväskor, jackor, byxor, ryggsäckar, styren eller fall har Shad produkter konsekvent levererat kvalitet, funktion och stil. Genom att omfatta äventyrsspiriten fortsätter Shad att ge motorcyklisten de tillbehör de behöver för att förbättra sin motorcykelupplevelse.
Shad förbättrar din motorcykelupplevelse

Shad tankväskan är ett måste-ha tillbehör för motorcyklister som kräver bekväm förvaring under sina resor. Designad med ett sofistikerat och aerodynamiskt profil, erbjuder Shad tankväskor gott om utrymme för viktiga saker såsom kartor, dokument och personliga föremål. Utrustad med innovativa funktioner som en transparent karthållare, lättillgängliga fack och ett säkert monteringssystem, kombinerar Shad tankväskor praktik med stil. Shad motorcykelväskor omfattar ett brett utbud av alternativ. De inkluderar sadelväskor och svansväskor, designade för att erbjuda mångsidiga och säkra förvaringslösningar. Shad motorcykelväskor är designade för att passa olika motorcykelmodeller och är perfekta för långdistansresor eller dagliga pendlingar. Shad jackor är designade för att säkerställa optimal komfort, skydd och stil för förare. Konstruerade med högkvalitativa material, erbjuder dessa jackor utmärkt slitstyrka och inbyggda skyddande armatur för viktiga områden. Shad byxor är utformade för att ge motorcyklister komfort, skydd och flexibilitet. Konstruerade med hållbara tyger och utrustade med justerbara midjeband och knäskydd, ger Shad byxor en optimal passform och förbättrat skydd. Shad ryggsäckar är designade för att tillgodose motorcyklisters behov, erbjuda en bekväm och säker sätt att bära föremål. Med funktioner som vattentäta material, flera fack och paddade axelremmar, garanterar Shad ryggsäckar hållbarhet, bekvämlighet och skydd. Dessa ryggsäckar är inte bara funktionella utan återspeglar också varumärkets engagemang för sofistikerat och modern design. Shad styren är tillverkade med precision och ergonomiska överväganden för att ge förare optimal komfort och kontroll. Tillverkade med högkvalitativa material, erbjuder dessa styren förbättrad grepp och vibrationdämpning, vilket minskar trötthet hos motorcyklisten och ökar den totala körglädjen. Shad fall är välrenommerade för sin hållbarhet, funktion och säkra förvaringslösningar. Designade för att motstå hårda väderförhållanden och skydda värdefulla föremål, erbjuder dessa fall generöst utrymme för förare på långa resor.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga