up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Hjälmar motorcykel

Hjälmar motorcykel

Hitta ett brett utbud av Hjälmar-produkter för motorcykel. Upptäck de bästa erbjudandena på motardinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Hjälmar

Märken i Hjälmar

Hur väljer man en motorcykelhjälm?

Konvertibel hjälm

En konvertibel motorcykelhjälm är som en helhjälm, men du kan släppa och fästa hakstången efter ditt behov. Med andra ord är det en helmotorcykelhjälm med en avtagbar hakstång. Och så är den anpassningsbar och lättare att använda än vanliga motorcykelhjälmar.

Helansiktshjälm

En helhjälm anses vara den säkraste av alla motorcykelhjälmar. Vanligtvis riktad till motorvägshjälmar eller sporthjälmar, en helhjälm ger full täckning. De kommer i olika former och mått för män, kvinnor och barn.

Modulär hjälm

Modulhjälmen är en av de bästa hjälmarna. Den har en hopfällbar haka integrerad på framsidan. På detta sätt har en modulär hjälm två viktiga roller: som en jet, när den nedre delen höjs, och som ett helt ansikte, när den är tillbaka till sin ursprungliga plats.

Terränghjälm

Terrängmotorcykelhjälmar är vanligtvis kända som motorcykelhjälmar som används för terrängcykling eller smutskörning. Eftersom det fysiska behovet av att åka smuts är intensivt och det främst uppstår i varmt väder, skapas terränghjälmar för att bibehålla den lägsta vikten och högsta ventilationen.

Öppen hjälm

Öppna motorcykelhjälmar gör att du kan njuta av oberoendet av att köra en tvåhjuling. Detta format tillåter förbättrat luftflöde, vilket gör att ansikte och huvuden blir mer avslappnade och svala i varma väderförhållanden. Öppna hjälmar har mer förlängda visir som skyddar länets väderskydd när du behöver det, för att förhindra regn eller solstrålar.

Mer om hjälmar:

Ju mer om motorcykelhjälmar inkluderar föremål som Pinlock, skärmar, visir, tillbehör och delar. Dessa saker hjälper dig att cykla säkert och bekvämt. Du kan köpa Pinlock, skärmar, visir, tillbehör och delar från Alpinestars , Shark , Sena , Givi och Schuberth .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga