Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Återhämtning och vård

Återhämtning och vård motorcykel

Hitta ett brett utbud av Återhämtning och vård-produkter för motorcykel. Upptäck de bästa erbjudandena på motardinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Återhämtning och vård

Märken i Återhämtning och vård

Tips för att välja den bästa återhämtningen för motorcykel

Elektrostimulatorer

En elektrostimulatorenhet , även känd som en elektrisk muskelstimulator EMS eller neuromuskulär elektrisk stimulering NMES, fungerar genom att leverera elektriska impulser till musklerna, vilket får dem att dra ihop sig och slappna av. Enheten består av elektroder som placeras på huden över de riktade muskelgrupperna. Dessa elektroder är anslutna till enheten, som sedan skickar elektriska impulser till musklerna. De elektriska impulserna efterliknar de naturliga elektriska signaler som hjärnan skickar till musklerna under fysisk aktivitet. När de elektriska impulserna levereras till musklerna får de musklerna att dra ihop sig och slappna av upprepade gånger. Detta kan hjälpa till att stärka och tona musklerna, förbättra cirkulationen, minska muskelömhet och spänningar och främja avslappning. Elektrostimulatorer kan användas för en mängd olika ändamål, inklusive rehabilitering efter skada, förbättring av atletisk prestation och minskning av muskelsmärta och spänningar.

Första hjälpen

Första hjälpen är paketet med föremål som är nödvändiga för att ge medicinsk hjälp. Första hjälpen kit kan hjälpa dig att förhindra ytterligare skador. Ett första hjälpen kit innehåller vanligtvis en mängd olika tillbehör och utrustning som kan användas för att ge grundläggande medicinsk vård i händelse av en skada eller nödsituation. Medan det exakta innehållet i en första hjälpen kit kan variera beroende på storleken, syftet och placeringen av satsen.

Rullar och massagebollar

En roller foam är ett cylindriskt format tränings och självmassageverktyg som används för att rikta och släppa muskelspänningar och ömhet. När du använder en foam roller placerar användaren vanligtvis rollern på marken och placerar sin kropp ovanpå den och utövar tryck på den riktade muskelgruppen. Användaren rullar sedan foam rollern fram och tillbaka längs muskelns längd, och applicerar tryck på triggerpunkter eller knutar i muskelvävnaden. Detta kan hjälpa till att bryta upp sammanväxningar och öka blodflödet, vilket kan minska muskelspänningar, ömhet och förbättra flexibiliteten. Foam rollers används ofta i fysioterapi, atletisk träning och fitnessprogram för att förbättra muskelåterhämtningen, förebygga skador och förbättra prestationsförmågan.

Smarta vågar

De smarta vågarna är enheterna som används för att kontrollera vikt och konditionsstatus. De gör det möjligt för en att specificera procentandelen fett, muskelmassa och vatten i kroppen.

Självmassage och pressoterapi

Självmassage och pressoterapi kan hjälpa till att lindra smärta, slag och muskler, och förbättrar uthållighet och energi i kroppen och sinnet. Det kan också förbättra blodcirkulationen.

Mer om återhämtning:

Det mer om återhämtning inkluderar artikulära skydd, sportkrämer, tejpning och personlig vård. Du kan köpa muskelåterställningsprodukter från Garmin , Safe Max , Muc Off , Tatonka , XLC och Mizuno .