up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Revit

Revit

Allt ( Revit )

Märkesinformation för Revit

Revit har etablerat sig som en premier varumärke inom motorcykelbranschen och levererar ständigt högkvalitativa, innovativa produkter till åkare världen över. Med en rik historia som sträcker sig flera decennier har Revit ständigt drivit gränserna för design, funktion och säkerhet, anpassade till både vanliga åkare och entusiaster. Varumärkets obesvärade engagemang att erbjuda toppskydd utan att kompromissa med stil har förtjänat det en stadig rykte bland motorcyklister.
I en dynamisk bransch där säkerhet är viktigast har Revit ständigt förnyat sina erbjudanden för att möta den ständigt föränderliga efterfrågan från motorcykelentusiaster. Med en historia som är fylld med innovationer och ett engagemang för att skapa utrustning som omdefinierar utmärkelse, Revit är fortfarande en förebild för åkare som söker superior skydd utan att kompromissa med stil.

Revit redefinierar excellence inom motorcykelutrustning

Revit motorcykelkläder kapslar in den perfekta synergien mellan avancerad teknik och stilfull estetik. Tillverkade med noggrann uppmärksamhet på detaljer, erbjuder deras kläderutbud ett brett utbud av jackor, kostymer och casualwear som är designade för att hålla åkare säkra, bekväma och snygga på och av vägen. Revit motorcykelläderbyxor uttrycker fusionen av hållbarhet och modemedveten design. Konstruerade av högkvalitativt läder ger dessa byxor inte bara utmärkt slitstyrka utan även en elegant, skräddarsydd passform. Oavsett om du åker genom stadens gator eller bemästrar slingrande bergsvägar kan åkare räkna med Revit läderbyxor för att erbjuda både skydd och stil.
Händer är åkarens primära kontakt med motorcykeln. Revit motorcykelhandskar prioriterar grepp, skydd och komfort. Från fulla gauntlet-alternativ för maximal täckning till lätta och andningsbara handskar för varmare klimat säkerställer märkets handskutbud att åkare har förtroende att hantera sina motorcyklar med precision. Varumärkets engagemang för säkerhet sträcker sig utöver kläder och omfattar ett omfattande sortiment av Rivet motorcykelutrustning. Detta omfattar ryggskydd, skydd och baslager som är designade för att förbättra åkares allmänna säkerhet. Genom att integrera avancerade tekniker och material beväpnar Revit åkare med de verktyg som behövs för att säkert förfölja sin passion.
Revit motorcykelstövlar smälter funktion och stil smidigt. Oavsett om du reser, kör till jobbet eller slår in på banan erbjuder dessa stövlar exceptionellt skydd för fötter och ankel. Med funktioner som förstärkta tå- och hälområden, säkra stängningar och avancerad såleteknik är Revit boots konstruerade för att förbättra både säkerhet och komfort. Genom att erkänna de praktiska behoven hos moderna åkare kombinerar Revit ryggsäckar nyttighet med en elegant estetik. Dessa ryggsäckar är designade för att säkert bära nödvändigheter medan man åker, med hållbara konstruktioner, justerbara remmar och fack som är anpassade för att förvara utrustning som bärbara datorer, hjälmar och körande tillbehör.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga