Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Bagage

Bagage motorcykel

Hitta ett brett utbud av Bagage-produkter för motorcykel. Upptäck de bästa erbjudandena på motardinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Bagage

Märken i Bagage

Tips för att välja motorcykelbagage

Motorcykel ryggsäckar

En motorcykelryggsäck av hög kvalitet kommer att ha många olika sektioner så att du kan hålla dina viktiga tillhörigheter åtskilda från resten av ditt bagage. Sektioner skapade för elektroniska motorcykelredskap kommer också att vara användbara, liksom fodral med dragkedja för ömtåliga föremål som telefoner eller kameror och sidofickor för bekväm åtkomst.

Motorcykel ryggstöd och beslag

Förare som vill ha extra bekvämlighet brukar ha ett ryggstöd och passa till sin plats eftersom de inte bara ger dig komfort utan du kan packa ditt motorcykelbagage på dem. Vissa motorcyklar kommer med ryggstödsalternativ, annars kan du köpa ryggstöd och beslag från Alpinestars , Givi , Dainese, Shad , Bell och Klim .

Motorcykelväskor

Fodralen används för att förvara dina väsentligheter i dem. Fodralen består av ett hårt yttre skal som hjälper till att hålla dina nödvändigheter borta från skador i händelse av en olycka eller en halka. Den kan enkelt sättas på ditt motorcykelbagage och hålla dig spänningsfri.

Torrväskor för motorcykel

Motorcykeltorrpåsarna är de säckar som används för att förvara dina tillhörigheter i dem som du vill hålla borta från vatten eller någon form av fukt. Du kan också hålla din telefon borta från vatten vid regn.

Motorcykelväskor

Motorcykelväskor är av två typer: hårt skal med lock och mjuka väskor. De hårda skalet är gjorda av metall eller styv plast. Mjuka väskor kan vara gjorda av läder eller tyg. Dessa väskor används för att förvara motorcykelns bagage och kan enkelt tas bort.

Motorcykel axelväskor

Axelväskorna för motorcyklar är säckar som är gjorda av ett slitstarkt material och används för att förvara dina väsentligheter i det, vanligtvis kläder. Denna väska kommer med vadderade axelband och föraren kan bära den på axeln.

Resväskor

Resväskor används för att ha allt du behöver med dig när du reser. Dessa väskor är gjorda av slitstarkt material för att skydda dina varor från risken för skador under resan.

Midjepaket

Midjepaketet för motorcyklar är den lilla väskan som fästs i midjan under körning. Dessa väskor används för att hålla de varor som du vill använda om och om igen, såsom din telefon, så genom att använda midjepaketet behöver du inte packa upp hela bagaget om och om igen.

Mer om motorcykelbagage:

Vilken typ av bagage du väljer beror på dina behov. Tänk på hur mycket förvaringsutrymme du behöver, hur ofta du kommer att använda bagaget och om du behöver vattentäta eller väderbeständiga alternativ.
Bagage kan tillverkas av olika material som läder, textil eller hårdplast. Välj ett material som är hållbart, väderbeständigt och lätt att rengöra.
Tänk på funktioner som snabbspännen, vattentäta dragkedjor eller flera fack för att göra ditt bagage mer bekvämt att använda.
Ju mer om bagage inkluderar tillbehör och delar och vätskeblåsor.