up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Motul

Motul

Allt ( Motul )

Märkesinformation för Motul

Motul är en välkänd fransk global företag som grundades 1853. Företagets huvudkontor ligger i Frankrike, Aubervilliers. Motul specialiserar sig på tillverkning, design och tillhandahållande av smörjmedel och motoroljor för bilar, motorcyklar, bilar och andra fordon. Med års erfarenhet, kunskap och förståelse har Motul regerat branschen i decennier. Produktportföljen har hydrauloljor, syntetoljor, motoroljor, industripetroleum, underhållsprodukter och kylmedel. Med en ödmjuk start som tillverkare av högkvalitativa smörjmedel, Motul erbjuder idag sina produkter globalt.

Motuls inriktning på storhet återspeglas i dess omfattande produktsortiment, som är anpassat för en stor samling applikationer. Motuls formuleringar är utformade för att ge utmärkt skydd, prestanda och hållbarhet. Motuls engagemang inom motorsport, som innehåller samarbeten med prestigefyllda racinggrupper och evenemang, betonar sin strävan efter storhet. Denna racing DNA återges i innovativa produkter som uppfyller de strikta kraven för högpresterande motorer. De investerar i analyser för att utveckla miljövänliga smörjmedel som minskar utsläpp och miljöpåverkan. Med ett arv på över ett århundrade och en framåtriktad inställning till smörjning, Motul fortsätter att vara en drivkraft i världen av fordons- och industripetroleum.

Motuls samling av motoroljor och smörjmedel

Motul-olja utvecklas med avancerad teknik och högkvalitativa basoljor för att ge överlägset skydd och funktion för motorer. Oavsett om du har en högpresterande sportbil, en motorcykel eller en industrianordning, erbjuder Motul oljor som utformats för att uppfylla dina specifika behov.
Motul motoroljor innehåller ofta raffinerade tillsatser och formuleringar som förbättrar skyddet mot slitage, erosion och oxidation. Dessa tillsatser bidrar till att förlänga motorns livslängd och optimal prestanda. Vissa Motul-motoroljor är utformade för att förbättra bränsleförbrukningen och minska friktionen, vilket gör att du kan spara på bränslekostnader och minska utsläpp.
Motul gaffeloljor spelar en viktig roll i att hantera dämpning eller stötdämpande effekter av fjädringen. Det hjälper till att kontrollera hastigheten på vilken gaffeln trycks och studsar när den utsätts för krafter som träffar och förarens vikt.
Motul växellådsoljor finns i olika densitetsgrader för att passa olika transmissioner och arbetsförhållanden. Den rätta tjockleken säkerställer lämplig smörjning och skydd av växlar och lager.
Motul bromsflöde är framställt med höga kokpunkter för att motstå den intensiva värme som uppstår under bromsning. Detta hjälper till att förhindra bromsförlust, som kan uppstå när vätskan bränns och leder till en försämring av bromsprestandan.
Motul kylmedelsvätska är utformad för att hjälpa till att kontrollera motorns temperatur, förhindra att den överhettas i varma situationer och försäkra att den inte fryser i kalla förhållanden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga