up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Momo Design

Momo Design

Kategorier

Herrskor

Hjälmar

Allt ( Momo Design )

Märkesinformation för Momo Design

Momo Design är ett framstående italienskt märke som skapar och utvecklar hjälmar för motorcyklisten. Företaget lanserades på 1960-talet av Giampiero Moretti, en racerkörare. Företaget är beläget i Italien, Monza. Momo Design är en av de ledande designhusen i världen och är kända för sina kreativa och moderna hjälmdesigner. Momo Design presenterar ett brett utbud av skyddshjälmar som är bekväma att bära, har tvättbara foder, kuddpads, helt anpassningsbara och tillgängliga i olika tjocklekar för att passa varje motorcyklist behov.
Momo Design specialiserar sig på att designa och tillverka högpresterande bilaccessoarer, inklusive hjälmar för racing och mycket mer. Dessa produkter är inte bara kända för sin precisionsteknik, utan även för sina unika och avantgardistiska design.
Momo Designs lojalitet till skapande är markerad av dess fortsatta samarbete med ledande designers och ingenjörer, vilket resulterar i banbrytande produkter som överstiger traditionella gränser. Med en arv rotad i att tvinga gränser, Momo Design fortsätter att uppmuntra individer som önskar en sofistikerad, funktionell och innovativ känsla över olika domäner, från racingbanor till stadsvägar.
Momo Designs modeassemblager kombinerar eleganta linjer, högkvalitativa material och stadsinspirerade designs, som kräver individer som njuter av en modern, metropolitansk estetik. När du väljer en Momo Design-hjälm, investerar du i en produkt som visar italiensk designexcellence och överlägsenhet.

Momo Designs samling av hjälmar för motorcyklister

Momo Designs hjälmar är uttryck för den senaste tekniken, mode och skydd i motorsportens rike och utanför. Deras hjälmar är gjorda för att tillfredsställa och ofta överskrida internationella skyddsnormer, vilket ger motorcyklister och racingentusiaster den säkerhet de behöver under höghastighetssporter.
Momo Designs full face hjälmar är utrustade med kreativa funktioner som förbättrar både skydd och komfort. Dessa kan innehålla snabbfästvisdesigner, kombinerade solskydd, utvecklade ventilationssystem och avtagbara, tvättbara foder för lätt underhåll.
Momo Designs öppna ansiktshjälmar är utformade för motorcykelälskare, racingexperter och alla som kräver obeveklig säkerhet och stil på vägen. Flerlagersstrukturer och stötdämpande material används för att förbättra säkerheten. Momo Design lägger särskild vikt vid aerodynamik, försäkrande om att deras fullface-hjälmar ger den minsta vindmotstånd.
Momo Designs motorcykelhjälmar ger motorcyklister med en hög nivå av säkerhet, vilket minskar risken för huvudskador och skador vid en olycka. Momo Designs hjälmar är berömda för sin utmärkta och moderna utseende, vilket gör motorcyklister ser bra ut samtidigt som de är säkra. Förare kan välja mellan ett antal färger, ytor och visuella design för att anpassa sin hjälm och matcha sin personliga stil och motorcykelstrukturer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga