up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Schuberth

Schuberth

Allt ( Schuberth )

Märkesinformation för Schuberth

Schuberth, ett berömt namn i världen av motorcykelhjälmar, har satt nya standarder för säkerhet, komfort och design i över sju decennier. Företaget grundades 1922 av Ferdinand Schuberth och började som en tillverkare av skyddsutrustning för industriarbetare. Men det var inte förrän 1950-talet som Schuberth vände sin expertis mot att skapa motorcykelhjälmar, vilket markerade början på dess resa som en pionjär inom området. Med ett starkt engagemang för forskning och utveckling har Schuberth ständigt utvecklats för att erbjuda åkare det bästa när det gäller både skydd och stil.
Sammanfattningsvis har Schuberth förstärkt sin position som ledare inom motorcykelhjälmindustrin genom decennier av innovation och oavbruten åtagande till åkarsäkerhet. Med ett imponerande utbud av hjälmar inklusive C3 Pro, C4 Pro, C5, E1 och E2 fortsätter Schuberth att forma framtiden för motorcykelhjälmar, så att åkare kan utforska den öppna vägen med självförtroende, stil och oförsonlig skydd.

Schuberth Innovating Safety and Style in Motorcycle Helmets

Schuberth-hjälmar står som ett vittne till avancerad teknik och oförenlig säkerhet. Designade med avancerade material och tekniker garanterar de optimal skydd utan att göra avkall på komforten. Schuberths sortiment av hjälmar kommer att passa olika körstilar och preferenser, vilket gör dem till ett toppval bland motorcyklisterna världen över. Schuberth motorcykelhjälmar är en blandning av innovation och estetik. De har funktioner som aerodynamiska design, ljudreducering och utmärkt ventilation.
Schuberth C3 Pro är en flaggskeppsmodulhjälm som är känd för sin exceptionella tystnad och komfort. Hjälmens aerodynamiska design minskar turbulens och buller, vilket gör långa turer en bris. Byggt på framgången från sin föregångare erbjuder Schuberth C4 Pro ytterligare förbättringar. Med uppdaterade interiörer och optimerad aerodynamik garanterar denna helhjälm både skydd och stil. Det är ett populärt val bland touringentusiaster. Schuberth C5 tar konceptet med modulhjälm till nästa nivå. Den kombinerar en slank, modern design med funktioner som en stor integrerad solskydd och avancerade kommunikationsalternativ. C5 är ett vittne till Schuberths åtagande att innovation.
För äventyrs- och dual-sportåkare står Schuberth E1 som en pålitlig följeslagare. Denna modulära äventyrshjälm ger utökad synbarhet, utmärkt luftflöde och en integrerad toppvisir. Den är designad för att prestera både på och utanför vägen. Schuberth E2 är en efterföljare till E1, designad för att erbjuda mångsidighet och skydd. Med en förbättrad sköldmekanism och förbättrad ventilation erbjuder den komfort under långa turer över olika terränger, vilket gör den till ett föredraget val för äventyrare.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga