up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Reservdelar motorcykel

Reservdelar motorcykel

Hitta ett brett utbud av Reservdelar-produkter för motorcykel. Upptäck de bästa erbjudandena på motardinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Reservdelar

Märken i Reservdelar

Vilka är delarna av en motorcykel?

Bromsar
Bromsarna är en viktig del av motorcykeln som används för att styra motorcykelns hastighet. De flesta motorcykelbromsar fungerar på samma sätt som skivbromssystemet.

Förgasare
Förgasarna används för att göra en brandfarlig blandning av bensin och luft som startar motorn och ger drivkraften för att köra motorcykeln framåt.

Kedjereglage
Kedjeglidare används för att ansluta kedjan till kedjestyrningen. De hjälper också till att minska kedjans ljud och används för att täcka motorcykelkedjan från sprickan.

Kedjeguider
Kedjestyrningarna används för att föda kedjan på det bakre drevet. Om kedjan tilläts flyta tillbaka, utan den styrning som kedjestyrningen tillhandahåller, skulle den utsättas för att urladda sig ur sekvens.

Bränsletank
En bränsletank för en motorcykel är en behållare som rymmer motorcykelns bränsle, vanligtvis bensin, vilket är nödvändigt för att driva motorcykelns motor. Det är en av de viktigaste komponenterna i en motorcykel, eftersom det ger det bränsle som krävs för att motorcykeln ska kunna köra.

Elektronik
Motorcykelns elektronik används för att skapa växelströmmar för att driva motorcykeln och ladda batteriet. Motorcykelns elektronik omvandlar eller omvandlar växelströmmen till likström för att köra motorcykeln.

Motorer
En motorcykelmotor är en motor som används för att förse en motorcykel med ström. Motorcykelmotorer är i allmänhet tvåtakts eller fyrtaktsmotorer med inre sprängning, men andra motortyper, såsom Wankels och elmotorer, är också en del av en motorcykel.

Avgaser
Motorcykelns avgaser hjälper till att upprätthålla optimala luftnivåer i din motorcykels motor. Dessa optimala nivåer minskar sedan behovet av att din motor får i sig ytterligare bränsle för att balansera förorenade luftnivåer.

Styre för motorcykel
Motorcykelstyret är ett rörformigt element i en motorcykels styrsystem. Styren ger en monteringsplats för hanteringsdelen av motorcykeln och de hjälper till att hålla förarens vikt.

Tändstift
Tändstiften är de väsentliga delarna av din motorcykels tändsystem. Spänning överförs in i korken från dess botten och studsar från en mittelektrod till en baselektrod, vilket skapar en gnista som startar motorn.

Upphängningssystem
Fjädringssystemet på en motorcykel är en avgörande komponent som hjälper till att ge en bekväm och säker körning genom att absorbera stötar och vibrationer som orsakas av ojämna vägytor. Den är ansvarig för att stödja vikten på motorcykeln, föraren och passageraren, samt att ge stabilitet och kontroll under acceleration, inbromsning och kurvtagning.
Fjädringssystemet består vanligtvis av två huvuddelar: den främre fjädringen och den bakre fjädringen. Den främre fjädringen är vanligtvis sammansatt av en teleskopgaffel, som består av två rör som glider upp och ner för att absorbera stötar. Den bakre fjädringen är vanligtvis sammansatt av en stötdämpare eller en kombination av stötar och fjädrar, som är monterade på motorcykelns svingarm.

Överföring
En motorcykels transmission är den mekanism som gör att föraren kan växla växlar och överföra kraft från motorn till bakhjulet. Det är en avgörande komponent som hjälper till att kontrollera motorcykelns hastighet och acceleration.

Mer om reservdelar:
Desto mer om reservdelar inkluderar estetik och design, fotpinnar, lampor, filter, hjul och mycket mer. Du kan köpa dessa föremål från Akrapovic , Givi , GPR Exhaust Systems , Puig , Polisport och Sw motech .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga