up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan bruger man gamacher?

Løbende gamacher

Løbegamacher er tøjet, der beskytter dine fødder, underben og krop under snavsede, våde eller sneklædte udendørsaktiviteter. Gamacher betragtes som et nødvendigt element til enhver vinterrejse, vandreture eller klatring. Du kan købe løbegamacher fra Salomon , Altra , Raidlight , Ultimate Direction .

Anvendelse af gamacher

Rygsæk:
Gamacher er lette og kan bruges til vandreture og andre formål. Den beskytter mod sten og let regn, mens du er på ture med mildt vejr. Vandtætte gamacher er også tilgængelige, så du kan bruge dem i regnvejr. Det stopper også vand i skoene.

Bjergbestigning:
Gamacher til bjergbestigning giver høj pligt i snesæsonen til vandreture. De er vandtætte.

Trailløbende gamacher

Trailløbende gamacher er normalt lette eller komprimerede. Hovedformålet med disse gamacher er at holde snavs ude af dine sko, mens du er på sporet. Trailløbende gamacher er ikke vandtætte. De bedste trailløbsgamacher skaber et stærkt mærke omkring dit underben for at holde snavs ude, mens de også nemt kan tilsluttes de fleste løbesko.
For at bruge trailløbende gamacher skal du:

• Først skal du bygge en tætning, der holder det meste af affaldet ude.
• Lynlåse, knapper og ledninger er alle tilfredsstillende, så længe de er nemme at betjene.
• Gode gamacher arbejder for at holde snavs væk.

Løbesko gamacher

Løbesko gamacher kan bruges til vandreture, løb og ørkenløb. Løbegamacher er lavet af plastificeret syntetisk stoflignende polyester. De beskytter dig mod sten, kviste og støv fra at komme i dine sko og giver et ekstra sikkerhedslag til dine fødder. Løbesko gamacher er meget fleksible for alle og optimeret til forskelligt fodtøjs komfort til din hud også.

clouse menu Luk