up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

New Balance

miesten vaatteet

miesten vaatteet

Miesten juoksukengät

Miesten juoksukengät

Miesten maastojuoksukengät

Miesten maastojuoksukengät

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

naisten juoksukengät

naisten juoksukengät

Naisten maastojuoksukengät

Naisten maastojuoksukengät

Osastot

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut ja Vatsalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

KAIKKI( New Balance )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

New balance

New Balance on yhdysvaltalainen kenkävalmistaja, joka perustettiin vuonna 1906 Bostonissa, Massachusettsissa. Yritys alkoi aluksi tuottaa kaarituet ja ortopediset kengät, mutta myöhemmin laajensi tuotevalikoimaan myös urheilujalkineita.
Tänä päivänä New Balance tunnetaan erinomaisen laadukkaista ja innovatiivisista jalkineista, mukaan lukien juoksukengät, kävelykengät, harjoituskengät ja lifestyle-sneakereista. Yritys sitoutuu tuottamaan kengät, joissa on erinomainen mukavuus, tuki ja suorituskyky, ja heidän tuotteensa ovat suosittuja sekä urheilijoiden että k casual-käyttäjien keskuudessa.
New Balancellä on vahva maine laadusta ja innovaatiosta, ja he käyttävät edistyneitä tekniikoita, kuten Fresh Foam ja FuelCell-kenkiä, tarjotakseen ylivertaista iskunvaimennusta ja tukea jaloille. He tarjoavat myös laajan valikoiman kokoja ja leveysasteita, jotta kaikille taataan mukava istuvuus.
New Balance on tunnettu tuotemerkki urheilujalkinealalla, jota tunnetaan laadukkaista ja tyylikkäistä kengistä. Yrityksen suosituimpia tuotteita ovat New Balance -kengät, jotka on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta, tukea ja kestävyyttä sekä urheilijoille että casual-käyttäjille.

New Balance tarjoaa myös erilaisia ​​kenkämalleja erityisesti naisille, joihin sisältyy erilaisia ​​toimintoja, kuten juokseminen, harjoittelu ja casual-käyttö. New Balance naisten kengät tulevat laajan värivalikoiman ja tyylien kanssa, mukaan lukien suosittu harmaa ja valkoinen New Balance -kengät.
New Balance kengät miehille ovat saatavana eri kokoisina ja tyyleinä, mukaan lukien juoksukengät, cross-training -kengät ja casual-sneakereista. Miesten New Balance -kengät tulevat myös laajan värivalikoiman kanssa. Ne ovat erityisen suosittuja valinta arkikäyttöön.
Riippumatta siitä, etsitkö mukavaa ja tukevaa kenkää päivittäiseen juoksuusi tai tyylikästä ja kestävää sneakeria casual-käyttöön, New Balance tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja tarpeidesi mukaan. Heidän sitoutumisensa laatuun ja innovaatioon New Balance -kengät varmasti tarjoavat sinulle tarvittavat mukavuuden ja tyylin ottamaan vastaan ​​mitä tahansa haasteita.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje