up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Paddleketsjere

Overgreb

()
load

Hvad er en Padel Overgrip?

Padel Overgreb

Padel ketchere har et lag af greb materiale på håndtaget skabt til at passe en relativt lille hånd kendt som en Padel Overgrip . Padel Overgrip er grebsmaterialet, som du etablerer over det væsentlige greb. Et Padel Overgrip bruges til at tilpasse ketsjerens greb til håndens størrelse. Padel Overgrip er lavet i et lettere materiale, der har en elastisk overflade, der gør den mere behagelig at styre og Overgrip har kun klæbemiddel i enderne. Paddle Overgrip er normalt lavet af gummi. Kombinationen af den elastiske overflade og justerbare stræk giver dig mulighed for at holde Overgrip på plads, mens du spiller.

Padel Overgrip 3 enheder

De 3 enheder Padel Overgrips er mikroperforerede med gunstig vedhæftning, der fuldstændig evakuerer sved og vand. Disse Overgrips giver maksimal komfort og jævn kontakt med de mest udfordrende greb. De 3 enheder Padel Overgrips er lavet af langtidsholdbart syntetisk materiale, der giver et blødt og behageligt touch. Det er normalt sammensat af 100% polyurethan til intensiv brug. Du kan købe 3 enheder Padel Overgrip hos Babolat , Nox , Adidas , Joma og Varlion .

Padel Overgrip 60 Enheder

Padel Overgrips med 60 enheder er lavet af ventileret porøst materiale, der giver en ægte fornemmelse i hånden. Overgrip er berømt blandt mange førende spillere rundt om i verden bare for dets bedre greb. Padel Overgrips med 60 enheder findes i 2 arrangementer: Den ene perforeret og den anden uden perforeringer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk