up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Arena

Badkläder för män

Badkläder för män

Badkläder för kvinnor

Badkläder för kvinnor

Glasögon

Glasögon

Badmössor

Badmössor

Träning

Träning

Badkläder för barn

Badkläder för barn

Kategorier

Att Lära Sig Simma

Barn Badkläder

Barnkläder

Barnskor

Dam Badkläder

Damkläder

Damskor

Herr Badkläder

Herrskor

Träning

Utrustning

Väskor

Våtdräkter och Tillbehör

Allt( Arena )

Arena

Arena är en berömd varumärke som är känt för att tillverka tävlingssimkläder. Varumärket startades för ungefär 50 år sedan, år 1973, i den italienska staden Tolentino. Arena erbjuder sina högkvalitativa och innovativa produkter i nästan mer än 103 länder. Varumärket har framgångsrikt vunnit konsumenternas förtroende världen över. Att välja rätt baddräkt kan vara avgörande, kan lätt hjälpa till att förbättra din prestanda och på så sätt kan du simma lättare och snabbare.
Arena är ett av ledande varumärkena när det gäller att producera högkvalitativ simklädsel med ny och avancerad teknik för att hjälpa simmaren att helt fokusera på tävlingen utan att oroa sig för baddräkten. Om du är nybörjare eller professionell simmare, kolla in samlingen på Swiminn. Varumärket säkerställer att du gör varje sekund och ögonblick oförglömligt i vattnet eftersom dess högteknologiska och innovativa produkter är det perfekta valet för vem som helst.

Arena har rätt simutrustning för dig

Arena har ett brett utbud av premium-simkläder. Arena swimwear är mycket lättviktigt och dess skräddarsydda designs gör att du känner dig mest bekväm någonsin. Arena simdräkter erbjuder resistens mot klor på grund av sin 100% polyestertyg, unikt designad för att få en bra passform för atleter.
Det finns ett stort urval av Arena bikinis som finns i många olika designs, färger och mönster för kvinnor. Du kan hitta hundratals produkter i bikinikollektionen som gör att du ser superklädd och bekväm under simning. Dessutom har märket också ett sortiment av Arena simbyxor för män. Dessa shorts gör att du känner dig tillräckligt säker för att träna som en mästare, eftersom de är tidlösa simkläder för atleter. Arena strumpor är de perfekta och mest bekväma att bära eftersom de är superlätta, stretchiga och bra passform i bomull och latexmaterial.
Om du ska ta ett dopp i poolen är en annan viktig sak simmössa. Arena simmössor är hållbara och bekväma att bära under vattnet eftersom de är gjorda med silikon för att skydda ditt hår och finns också i många färger. Arena simpaddlar ger ytterligare stöd och styrka. En annan viktig utrustning för professionella simmare är Arena fins, tillverkad innovativt för att hjälpa atleter att simma lättare på grund av deras otroliga designs. Varumärket erbjuder också tillbehör som Arena simglasögon som lätt kan anpassas till vilken ansiktsform som helst. Linserna som används i dem säkerställer klar sikt i vattnet, med anti-fog-förmåga, vilket gör dem universella simglasögon för alla.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga