up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Elektronik simning

Elektronik simning

Hitta ett brett utbud av Elektronik-produkter för simning. Upptäck de bästa erbjudandena på swiminn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Elektronik

Märken i Elektronik

Hur väljer man elektronik för simning?

Actionkameror

Actionkamerorna är precis som vanliga kameror som klickar på bilder och video, men till skillnad från vanliga kameror kommer actionkameror med en mängd olika tillbehör som gör att du kan koppla dem till din baddräkt och ta dem under vattnet. Actionkameror skapar dina bilder och videor för att ge dig liv och låter dina kompisar och släktingar se exakt vad du besöker under vattnet när du simmar.

Aktivitetsspårare

Aktivitetsspårare är enheter som används för att spåra din aktivitet och de används även av simmare för att spåra deras data medan de simmar. Det kan användas när du simmar i ytvatten eftersom de har en vattentät egenskap. Den förseglar automatiskt skärmen och högtalarna medan du simmar för att förhindra att vattnet kommer in. Aktivitetsspårarna spårar slagslag, distans, kalorier, simvarv och hjärtslag.

Audio

Simljud är en sorts högtalare som används för att ta dem under vattnet och är speciellt skapad för att fungera under vattnet för att tillåta simmare att höra musik medan de simmar. De är skapade för att vara vattentäta och är vanligtvis fästa vid simsviterna så att du kan njuta av musik under vattnet. De är vattentäta och finns i många olika modeller. Du kan köpa simljud från Speedo, Zone3, TYR, Cressi, Finis, Shokz, SEAC och Finis.

Stoppur

Ett simstoppur är en skicklig klocka som används för att observera en simmares rutin och varvlängd. För att vara lämplig för mer djupgående coachning och simtid, behöver du stoppur som kan ta tid i minuter, sekunder och 1/100 dels sekund. Stoppuren för simning är uppbyggda av vattentäta funktioner så att du enkelt kan ta dem i vattnet medan du simmar och kan uppskatta dina data ordentligt.

Klockor

Klockorna som används för simning har en körfältsuppskattning och en GPS detektor. Med SWOLF spårning beräknar klockan din simförmåga efter antal slag och varaktighet. Den identifierar också stroken som du använder. Du kan hålla ett öga på ditt välbefinnande med VO2 Max proportionerna och den inbyggda pulsdetektorn. Dessa klockor finns i många olika stilar och funktioner.

Mer om elektronik:

Mer om elektronik inkluderar tillbehör, reservdelar och celler . Tillbehören inkluderar batterier och laddare samt fodral av denna elektronik. Reservdelarna är de komponenter som används för att ersätta när någon del av maskinen inte fungerar. Och celler är de föremål som ger kraften hos fungerande elektroniska enheter. Du kan köpa dem från Speedo , Zone3 , TYR , Cressi , Finis , Shokz och SEAC .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga