Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Shokz

Over Shokz

Sinds zijn oprichting heeft Shokz de prestatienormen herdefinieerd en grenzen verlegd. Met een focus op het creëren van innovatieve producten die de atletische ervaringen verbeteren, heeft Shokz wereldwijde erkenning verworven voor zijn toewijding aan kwaliteit, precisie en gebruiksvriendelijk ontwerp. De reis van het merk begon toen een groep gepassioneerde atleten en tech-enthousiastelingen zich verenigden om de kloof tussen sport en technologie te overbruggen, wat leidde tot het Shokz-fenomeen. In slechts een korte periode heeft Shokz zijn naam in de annalen van sport- en fitnesstechnologie geëtst. De fusie van innovatie, passie en ontwerp van het merk heeft een trouwe wereldwijde volgeling gewonnen, die atleten in staat stelt hun grenzen te overschrijden terwijl ze verbonden blijven met hun omgeving. De koptelefoons, apps en oplossingen van Shokz herdefiniëren wat het betekent om je grenzen te verleggen, waardoor elke stap, slag en stap een verkwikkende reis wordt naar uitmuntendheid.

Shokz Prestaties verhogen en passie losmaken

In het hart van het productassortiment liggen zijn revolutionaire Shokz-koptelefoons, een perfecte combinatie van audio-excellence en ergonomisch briljantie. Ontworpen om aan de behoeften van sportliefhebbers te voldoen, deze koptelefoons hebben botgeleidingstechnologie, waarbij geluidsgolven worden overgedragen via het bot in plaats van het trommelvlies. Deze innovatie houdt atleten verbonden met hun omgeving terwijl ze genieten van hoge kwaliteit audio. Shokz-koptelefoons bieden een veilige pasvorm, kristalheldere geluidskwaliteit en uitzonderlijk comfort. Shokz OpenRun, een verpersoonlijking van de toewijding van het merk aan het optimaliseren van trainingen, is een fitnessmaatje zoals geen ander. Deze app integreert naadloos met Shokz-koptelefoons, waardoor realtime coaching, prestatiebewaking en persoonlijke inzichten mogelijk worden. Met OpenRun kunnen atleten doelen stellen, stemgeleide instructies ontvangen en hun vooruitgang monitoren, om zo motivatie te vergroten en trainingen te verfijnen.
Duikend in aquatische excellentie, richt Shokz OpenSwim zich op zwemmers met een diep respect voor precisie en innovatie. Deze waterbestendige technologie zorgt voor ononderbroken audio tijdens zwemtrainingen, versterkt door botgeleidingstechnologie. Met OpenSwim kunnen atleten hun slagen synchroniseren met muziek of instructies ontvangen, waardoor routine-banen een engagerende en productieve training worden. De toewijding van Shokz aan duurzaamheid en functionaliteit strekt zich uit naar het water, waardoor een echt holistische fitnesservaring wordt geboden. Shokz OpenMove verpersoonlijkt veelzijdigheid en lifestyle, door de invloed van het merk te verlengen buiten intense trainingen. Deze lichtgewicht en comfortabele koptelefoons bieden een meeslepende audio-ervaring, terwijl ze de oren openhouden voor de wereld. Perfect voor stedelijke avonturiers, dagelijkse pendelritten en casual luisteren, OpenMove is een getuigenis van de aanpassingsvermogen van Shokz en zijn toewijding om dagelijkse ervaringen te verbeteren. Het transitie naadloos van workouts naar ontspanning, waardoor het een betrouwbare metgezel wordt voor de veelzijdige atleet.