up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Träning simning

Träning simning

Hitta ett brett utbud av Träning-produkter för simning. Upptäck de bästa erbjudandena på swiminn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Träning

Märken i Träning

Hur väljer man simutrustning för nybörjare?

Aquagym
Aquagym , även känt som vattengympa eller vattengymnastik, är en träningsform som äger rum i en simbassäng. Det går ut på att utföra olika aeroba och motståndsövningar i vattnet under ledning av en utbildad instruktör. Aquagym kombinerar fördelarna med vattenmotstånd med principerna för traditionell aerobics och konditionsträning. Vattnets flytkraft minskar påverkan på lederna, vilket gör det till ett träningsalternativ med låg effekt som passar individer i alla åldrar och konditionsnivåer.

fenor
Simfenor är specialiserade simtillbehör som bärs på fötterna för att förbättra framdrivningen och hastigheten i vattnet. De är vanligtvis gjorda av gummi eller silikon och har en bladliknande design som sträcker sig från hälen till toppen av tårna.
Huvudsyftet med simfenor är att öka fotens yta och ge ytterligare kraft och kraft med varje spark. När de bärs förstorar fenorna effektivt fotens storlek, vilket gör att simmare kan flytta mer vatten och generera större framdrivning. Detta kan resultera i ökad hastighet och effektivitet under simningen.

Flyter
Simflottor är flytande föremål utformade för att hjälpa individer att bibehålla flytkraft och stabilitet i vattnet. De används ofta i simning, vattensporter och vattenaktiviteter för olika ändamål, inklusive säkerhet, lära sig simma och konditionsträning.

Simmande dragbojar
Simdragbojar är populära träningshjälpmedel som används av simmare på alla nivåer för att isolera och stärka överkroppen medan de simmar. De är flytande enheter vanligtvis gjorda av skum eller uppblåsbara material, formade som en åttafigur eller timglas. Dragbojar placeras mellan benen, speciellt i området ovanför låren, för att ge flytkraft och hålla benen flytande. Huvudsyftet med en simdragboj är att förbättra överkroppen och armstyrkan genom att immobilisera benen. Genom att eliminera behovet av att sparka för framdrivning kan simmare enbart fokusera på sina överkroppsrörelser, såsom armslag och bålrotation. Denna isolering gör att simmare kan utveckla och förfina sin dragteknik, öka överkroppens uthållighet och förbättra simeffektiviteten.

Monofins
Simmonofenar är specialiserade simfenor som är designade för att förena båda fötterna till en enda fenliknande struktur. De används ofta i tävlingssim, synkronsim och fritidssim för att förbättra framdrivningen och simtekniken.
En simmonofen består vanligtvis av ett enda stort fenblad tillverkat av lätta och flexibla material som glasfiber eller plast. Simmarens fötter förs in i fotfickor som ligger vid basen av fenan, och remmar eller neoprenstrumpor används för att säkra fötterna på plats.

Snorklar
Swimming pull snorklar är specialiserade träningsredskap som används av simmare för att förbättra deras teknik, effektivitet och övergripande prestanda i vattnet. Dessa snorklar är designade speciellt för simning och skiljer sig från vanliga snorklar som används för snorkling eller dykning.
En simdragsnorkel består av ett rör som sträcker sig över vattenytan, vilket gör att simmare kan andas utan att vrida huvudet åt sidan eller lyfta det ur vattnet. Snorkelröret är fäst vid en huvudrem eller badmössa för att säkra den på plats, vilket gör att simmarens mun och näsa är fria att andas.

Simpaddlar
Simpaddlarna är enheterna som används av simmare när de tränar. Den består av en böjlig plätering som bärs över simmarens hand och knyts över baksidan av simmarens hand med justerbara snören. Paddeln är vanligtvis genomborrad med en design av hål.

Racebälten och chipband för simning
Racerbältena och spånbanden är de två mycket värdefulla växlarna som uppskattar ditt utförande. Chipbandet är normalt kopplat till fotleden. Racebältet används för att bära baktill för att beräkna din prestation.

Mer om träning:
Det mer om träning inkluderar tillbehör, flaskor, flytbyxor, dragkostymer, strumpor, poolnudlar, sparkbrädor och sladdhandskar. Varumärkena som erbjuder alla dessa träningsartiklar är Arena , Turbo , Speedo , Adidas och TYR .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga