up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Deportium Elliptinen Polkupyörä IX 1300

Deportium Elliptinen Polkupyörä IX 1300

Deportium Elliptinen Polkupyörä IX 1300

plus
Deportium

Deportium Elliptinen Polkupyörä IX 1300

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Deportium Elliptinen Polkupyörä IX 1300

Elliptinen on ihanteellinen sydän- ja verisuonitoiminnan harjoittamiseen lihaksiston vahvistamiseksi ja vastuksen saamiseksi. Soveltuu kaikentyyppisille kotikoulutuksille.

Ominaisuudet:

Manuaalinen voimakkuuden säätöjärjestelmä ja magneettijarru.
Pulssiohjausjärjestelmä Hand Pulse -toiminnolla ja suurikokoinen näyttö, jossa on seuraavat toiminnot: nopeus, aika, etäisyys, kalorit ja pulssi.
Pyörät kuljetuksen helpottamiseksi.
Suurin käyttäjän paino; 110kg.
Mitat: 146x67x158cm.
Pakkauksen mitat: 139x42x52cm.
Paino: noin 50 kg.
TALOUSTAVARATtraininn:ssa näytämme sinulle kaikki Deportium:n Elliptinen Polkupyörä IX 1300:n ominaisuudet. fitnessverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Deportium Elliptinen Polkupyörä IX 1300 tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Deportium Elliptinen Polkupyörä IX 1300 ja voit hyödyntää muita fitnessvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Deportium Elliptinen Polkupyörä IX 1300

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up