up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Casall Ryggsekk Training

plus
Casall

Casall Ryggsekk Training

Produktbeskrivelse Casall Ryggsekk Training

Den nye treningssekken BACK PACK er den perfekte følgesvennen for å gå på treningsstudioet . Den er laget av 100% polyamid som vil optimalisere motstanden og holdbarheten over tid.

Internt er den foret med et mykt og tykt stoff samtidig for å gi større beskyttelse.

Overflatene behandles for å avvise vann og smuss. Den har en hovedglidelås med en beskyttende utvendig klaff. Den har en frontlomme med glidelås og klaff for bedre beskyttelse og en intern lomme med glidelås. Skulderstroppene er forsterket og polstret for større komfort.
Bær deg i stil og funksjon med denne super holdbare, værbestandige ryggsekken.

Foret med tykk bunn, er du sikker på å være beskyttet mot smuss og vann.

Støtter 15-tommers datamaskiner.
Oppdag det store utvalget av fitness produkter fra Casall som vi har på lager til de beste prisene. Hos traininn, din nett fitness butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Casall Ryggsekk Training fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Casall Ryggsekk Training

Farge
Svart
Kapasitet
11-20 L
Skjønn
Unisex
Alder
Voksen
Vanntett
Bærbart rom

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up