up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Kappa Kortermet Poloskjorte Focus

plus
Kappa

Kappa Kortermet Poloskjorte Focus

Produktbeskrivelse Kappa Kortermet Poloskjorte Focus

spesifikasjoner:

Polo skjorte med korte ermer.

92% polyester 8% elastan.

Pustende og strekkende stoff.

Trykt merking for å unngå slitasje på huden.

Flatlock-masker.

Mesh Fabric ok på baksiden.

Logo på høyre skulder.

Fancy ribbein på kragen.Dra nytte av våre tilbud på Kappa Kortermet Poloskjorte Focus. I vår nett fitness butikk, hos traininn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste fitness utstyret. Du kan også besøke andre fitness kategorier og finne produkter av merket Kappa til den beste prisen.

Spesifikasjoner Kappa Kortermet Poloskjorte Focus

Typer av ermer
Kortermet
Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up