up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nike Korte Bukser Flex 2 In 1 Xtrain

Nike Korte Bukser Flex 2 In 1 Xtrain

Nike Korte Bukser Flex 2 In 1 Xtrain

plus
Nike

Nike Korte Bukser Flex 2 In 1 Xtrain

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Nike Korte Bukser Flex 2 In 1 Xtrain

Med en allsidig, dobbeltlags design, leverer Nike Dri FIT Flex 2 i 1 shorts pustende komprimering og dekning som beveger seg med deg. Den indre shortsen strekker seg over det elastiske midjebåndet for å skape et 2-lags utseende og en sikker, justerbar passform.

Egenskaper:

Nike Flex stoff strekker seg med kroppen din.

2 i 1 design skaper et dobbelt midjebånd.

Inner shorts gir pustende kompresjon.

Ytre shorts har et allover teksturmønster for visuell interesse.

spesifikasjoner:

100% POLYESTER


Ønsker og kjøpe Nike Korte Bukser Flex 2 In 1 Xtrain? Ingen videre søking er nødvendig! traininn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Bukser modeller. Oppdag våre nye Dameklær kampanjer på traininn. Laget av Nike, kommer dette Bukser produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Nike Korte Bukser Flex 2 In 1 Xtrain

Lengde
Kort
Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up