up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Raymarine I40 Wind System

plus
Raymarine

Raymarine I40 Wind System

Produktbeskrivelse Raymarine I40 Wind System

Raymarine i40 Wind er et blæseinstrument, der fuldender rækken af ​​enheder i den nye i40 rækkevidde. De er ultra kompakte computere, der optager meget lidt plads og er designet til små både Denne nye enhed leder uden vinge til at forbinde til en Rotavecta transducer indeholder oplysninger såsom retning og vindhastighed, enten virkelige eller tilsyneladende, i forhold til retningen af båd, også at indstille vindvinklen og tillader den faste styrevinkel korrektion.

Det har også høj hastighed alarm Wind.

Præsenterer intervallet Raymarine i40, ST40 erstatte klassisk. Dette suppleres af tre digitale displays mere: Skyder til at styre hastigheden, dybde (D) og Bidata (hastighed og dybde), Alle er hold lavt strømforbrug, der forlænger batteriets levetid.

store cifre

Alle Raymarine i40 serien er designet til at være let at bruge i alle situationer, har en monokrom LCD-skærm med sprød fremragende betragtningsvinkel og store cifre (op til 28 mm max) og rød baggrundsbelysning for at sikre maksimal synlighed i svagt lys.

En anden funktion deles af alle Raymarine enheder og i40, er dens brugervenlighed. Det har store knapper til brug på havet er enkel.

tilslutningsmuligheder

Alle i40 rækkevidde kan forbinde med hinanden og dele data. Ved SeaTalk1 protokol kan interface og dele oplysninger med ST40 og ST60 klassiske teams.

Din komfort og enkelhed er en anden fordel, har store knapper, der letter dens anvendelse til navigation. Også installationen er meget enkel, med frontmonteret design.


Er du helt vild med nautisk sport og fiskeri? Få din Raymarine I40 Wind System og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Raymarine. Glem ikke vores store udvalg i Elektronik, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive nautisk sport og fiskeri er de fleste af vores Instrumenter varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Raymarine I40 Wind System

Farve
Søvfarvet
Sensorer
Vind
Produkttype
Sensorer

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fremragende værdi for pengene

-

Gyldigt og modstandsdygtigt produkt, selvom det ikke er af den seneste generation. Forsendelse ok

Korrekt

-

Alt korrekt, god service, anbefales til befolkningen på De Kanariske Øer.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up