Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Tempish

Noin Tempish
"Tempish

Tempish on brändi, joka perustettiin vuonna 1994 Tšekin tasavallassa. He aloittivat pienenä perheyrityksenä, mutta nykyään he ovat tunnettuja ympäri maailmaa. He valmistavat siistejä luistimia, tyylikkäitä vaatteita, jännittäviä rullaluistimia ja siroja longboardeja. Heidän tavoitteenaan on tuoda trendikäs ja aktiivinen elämäntapa ihmisille. Tempish tarina alkoi rakkaudesta urheiluun ja halusta tarjota urheilijoille parasta mahdollista varustusta. Perustajat Zdeněk ja Radmila Tempish, molemmat intohimoisia hiihtäjiä ja luistelijoita, huomasivat tarpeen innovatiivisille ja kestäville tuotteille, jotka kestävät kilpailu-urheilun rasituksia.
Tempish on johtava urheilu- ja vapaa-ajanvälineiden valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kaikenikäisille ja -tasoisille ihmisille. Heidän laaja tuotevalikoimansa sisältää Tempish pyyhkeitä, Tempish miesten vaatteita, Tempish naisten vaatteita, Tempish luistimia, Tempish rullaluistimia, Tempish longboardeja, Tempish kypäriä.
Tempish pyyhkeet ovat pehmeitä, imukykyisiä ja aina valmiita kuivaamaan sinut mukavasti. Tempish pyyhkeet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka tuntuvat hyvältä iholla, ja ne on suunniteltu imeyttämään kosteutta nopeasti.
Tempish miesten vaatteet sisältävät paitoja, housuja ja takkeja erityisesti miehille. Tempish miesten vaatteet on todennäköisesti suunniteltu mukaviksi ja sopiviksi erilaisiin aktiviteetteihin, heijastaen aktiivista ja ulkoilullista elämäntapaa.
Tempish naisten vaatteet on suunniteltu naisille liikkumaan ja ilmaisemaan itseään kaikkialla. Tempish käyttää korkealaatuisia materiaaleja ja rakennustekniikoita. Tempish tarjoaa mukavuutta, tyyliä ja kestävyyttä treenivaatteissa ja arkivaatteissa.
Tempish luistimet mahdollistavat luistelun jäällä vaivattomalla sulavuudella ja tarkkuudella. Tempish on suunniteltu tekemään luistelusta hauskaa ja helppoa niin aloittelijoille kuin kokeneille luistelijoille. Tempish luistimissa on terävät ja kestävät terät, jotka on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä. Terät on suunniteltu liukumaan tasaisesti jäällä ja tarjoamaan vakaa ja hallittu luistelukokemus.
Tempish rullaluistimet on varustettu korkealaatuisilla pyörillä ja laakereilla, jotka takaavat tasaisen ja vakauden ajokokemuksen sekä kevyillä rungoilla, jotka mahdollistavat vaivattoman liukumisen erilaisilla pinnoilla, sileistä kävelyteistä karkeampiin alustoihin.
Tempish longboardit on varustettu korkealaatuisella grip tape -materiaalilla, joka tarjoaa turvallisen ja mukavan jalan asennon. Grip tape varmistaa, että jalkasi pysyvät tukevasti laudalla ja tarjoavat laatua, suorituskykyä ja ratsastajan mukavuutta.
Tempish kypärät on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten ABS-muovista ja EPS-vaahtomuovista, jotka tarjoavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja iskunkestävyyden. Kypärät on myös suunniteltu kestäväksi jokapäiväiseen käyttöön.
Tempish on johtava brändi, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita toimintaurheiluun ja vapaa-ajan aktiviteetteihin. Heidän tuotteensa on suunniteltu pitämään hauskaa, pysymään aktiivisena ja olemaan turvassa."