up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Rollerblade

Rollerblade

KAIKKI ( Rollerblade )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Rollerblade

Rollerblade, ikoninen tuotemerkki, joka on synonyymi sisäratojen luistelulle, on rikas historia, joka ulottuu aina alkuvuosikymmeniin. Matka alkoi, kun kaksi minnesotan jääkiekkoa pelaavaa veljeä, Scott ja Brennan Olson, esittelivät maailmalle mullistavan konseptin - sisäratojen luistimet. Heidän luistimensa on suunniteltu nopeuteen, ketteryyteen ja hallintaan, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan niin urheilijoille, kuntoilun ystäville kuin harrastelijoillekin. Heidän visiotaan oli luoda dynaamisempi ja hauskempi luistelukokemus, ja vuonna 1983 he perustivat Rollerblade-yhtiön, ikuistaen luistelutavan. Rollerbladen legenda pioniereina sisäratojen luistelussa paistaa läpi laadustaan, innovaatioistaan ​​ja turvallisuudestaan. Laajasta tuotevalikoimasta, luistimista ja kenkiin, pyöriin, kypäriin ja kehon suojista, Rollerblade jatkaa edelleen olemaan luistelijoiden kaikkien tasojen go-to-brändi, joka takaa täyden pehmeyden ja hauskan luistelukokemuksen kaikille. Pioneers of Skating Innovation

Rollerblade luistimet ovat tullut alan standardiksi sisäratojen luistelulle. Heidän sitoutumisensa laatuun ja innovaatioon on johtanut luistimien kehittämiseen, jotka tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja mukavuuden. Olipa aloittelija tai kokeneempi luistelija, Rollerbladen monipuolinen mallisto takaa, että löydät täydellisen istuvuuden. Rollerbladen sitoutuminen teknologisen edistyksen takaamiseen on selvästi nähtävissä heidän älykkäissä sisäratojen luistimissaan. Rollerblade sisäratojen luistimet tarjoavat poikkeuksellisen suorituskyvyn erilaisille luisteluun tarkoitetuille alueille, aggressiivisesta sisäratojen luistelusta freestyleen ja harrasteluun. Rollerbladen sitoutuminen mukavaan ja tyylikkääseen kenkään ulottuu sisäratojen luistimista. Rollerblade kengät on suunniteltu niille, jotka arvostavat mukavuutta ja muotia. Olipa suuntana sisärata, puisto tai vain kävely kaupungilla, Rollerblade-kenkät tarjoavat täydellisen yhdistelmän tyyliä ja mukavuutta. Luistimiesi pyörillä on merkittävä vaikutus luistelukokemukseesi, ja Rollerblade tietää tämän paremmin kuin kukaan. Rollerblade pyörät tunnetaan kestävyydestään ja otteestaan, mikä takaa tasaisen ja nautinnollisen ajon. Turvallisuus on Rollerbladen ensisijaisen tärkeää, mikä on syy siihen, että he tarjoavat laajan valikoiman laadukkaita kypäriä, jotka suojaavat luistelijoita kaatumisen tai törmäyksen sattuessa. Rollerblade-kypärät on suunniteltu mukavuutta ja turvallisuutta varten, ja ne täyttävät tiukat turvallisuusvaatimukset, joten voit luistella rauhallisin mielin. Luistelu voi olla innostavaa, mutta on tärkeää suojata kehoasi. Brändin Rollerblade-kehonsuojavarusteet sisältävät polviturvat, kyynärpää- ja ranneturvat sekä muuta. Nämä suojaavat tarvikkeet on suunniteltu pitämään sinut turvallisena samalla sallien täyden liikkeen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje