Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Globe

Noin Globe
Globe on yksi johtavista elämäntyylimerkkeistä ja keksijä maailmassa luisteluun ja streetwear-muotiin. Perustettu vuonna 1994 kolmella australialaisella veljellä, Peter, Stephen ja Matt Hill, Globe on onnistuneesti yhdistänyt toiminnallisuuden, tyylin ja innovaation tullakseen maailmanlaajuiseksi sensaatioksi. Brändin elämänkatsomuksen ympärille kietoutuu intohimo lautapelien, kaupunkikulttuurin ja armottoman yritteliäisyyden tavoitteluun.
Globen matka alkuperäisistä Australian juurista maailmanlaajuiseksi brändiksi on todiste siitä, että se on epäröimättä omistautunut luistelukulttuurille ja nykymuodille. Monipuolisen tuotevalikoimansa ansiosta, mukaan lukien luistimet, miesten vaatteet, neuleet, takit, miesten kengät, lasten kengät ja reput, Globe jatkaa edelleen innostamista yksilöitä ympäri maailmaa elämään täysillä ja ilmaisemaan ainutlaatuista tyyliään tehdessään niin. Laadun, suorituskyvyn ja tyylin sitoumuksensa ansiosta Globe pysyy edelleen johtavana voimana luistelu- ja streetwear-teollisuudessa.

Maailmanlaajuinen brändi

Globe luistimet ovat todiste brändin sitoumuksesta laatuun ja suorituskykyyn. Tarkkuutta ja kestävyyttä mielessään valmistetut nämä levyt palvelevat luistelijoita kaikilla tasoilla. Tyylikkäistä pitkistä luistimista, jotka on suunniteltu kuljettavaksi, vankkoihin kadun levyn temppuihin, Globen luistimet on rakennettu kestämään luistelupuiston ja kaupungin kaduille asettamia vaatimuksia. Globe miesten vaatteet -kokoelma heijastaa dynaamista sekoitusta luistelukulttuurista ja nykyaikaisesta muodista. Globe tarjoaa monipuolisen valikoiman vaatteita, jotka ilmentävät kaupungin tutkimusmatkojen ja itseilmaisun hengen. Kun lämpötila laskee, Globe neuleet tarjoavat lämpöä ilman tyylin uhraamista. Käsityönä valmistetut nämä neuleet tarjoavat mukavuutta ja muunneltavuutta, mikä tekee niistä täydellisiä sekä rentoihin ulkoiluihin että kylmiin päiviin suunnattuihin luistelusessioihin. Niille, jotka hakevat seikkailua kaikissa sääolosuhteissa, Globe takit on suunniteltu suojaamaan ulkoisia tekijöitä vastaan. Vedenpitävistä kuorista eristettyihin takkeihin nämä takit varmistavat, että pysyt mukavana ja tyylikkäänä, olipa sitten laskettelemassa tai navigoidessa kaupunkien viidakoissa. Globe miesten kengät ovat todiste brändin omistautumisesta suorituskykyyn ja tyyliin. Olipa sitten etsimässä luisteluun suunniteltuja kenkiä, joiden tarkka laatu tarjoaa paremman tuntuman levyyn tai rentoja kenkiä, jotka parantavat arkistyyliäsi, Globe tarjoaa sinulle laajan valikoiman jalkinevaihtoehtoja. Brändi laajentaa laatua ja innovaatiota nuoremmalle sukupolvelle tarjoamalla Globe lasten kenkiä. Globe reput ovat täydellisiä kumppaneita kaupunkiseikkailijoille ja luistelijoille liikkeellä. Käytännöllisiä muotoiluelementtejä ja kestäviä materiaaleja sisältävien reppujen ansiosta voit helposti kuljettaa tarvitsemasi.