Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Surflogic

Noin Surflogic
"Surflogic on tunnettu brändi, joka perustettiin vuonna 2005 Baskimaassa (Espanja). Yritys on tunnettu avainten turvalukkojen kehittämisestä, joita käytetään pitämään auton avaimet turvassa. Vuonna 2018 Surflogic esitteli ensimmäisen märkäpuvun kuivaimen, joka kuivaa sen vain 20 minuutissa. Surflogic suunnittelee ja tarjoaa korkealaatuisia tuotteita surffaajille ja vesiurheilun ystäville, jotka parantavat heidän päivittäistä elämäänsä. Surflogic on nimi innovaatiolle, laadulle, intohimolle ja turvallisuudelle. Tuotamme laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien auton avaimen lokeroita, erityisiä märkäpukuhenkareita ja surffireissun välttämättömyyksiä, kuten ponchoja, pyyhkeitä, pehmeitä kattotelineitä ja hihnoja, vedenpitäviä rantakasseja ja reppuja sekä vedenpitäviä auton istuinsuojia.

Surflogic on vakiinnuttanut asemansa ulkourheilun maailmassa sitoutumalla laatuun, innovaatioon ja syvään ymmärrykseen surffaajien, melojien ja ulkoilmaihmisten tarpeista. Heidän tuotevalikoimansa on suunniteltu tarkkuudella ja omistautumisella ulkoelämän parantamiseen. Surflogic aloitti matkansa 2000-luvun alussa, kun surffausintoilijoiden ryhmä päätti vastata surffaajien ja ulkoilmaihmisten tarpeisiin.

Surffauksen ja ulkoilutarvikkeiden innovointi

Surflogicin surffausvarusteet ovat todiste heidän omistautumisestaan lajille. Surffilukkoista surffilautojen korjaussarjoihin he tarjoavat kattavan valikoiman työkaluja ja tarvikkeita, jotka varmistavat, että surffaajat ovat aina valmiita nauttimaan aalloista. Heidän tuotteensa on suunniteltu kestävyyden ja helppokäyttöisyyden periaatteella, mikä tekee niistä tärkeitä osia surffiyhteisössä. Surflogicin kajakkien kuljetuskärryt ovat todellinen löytö kajakkiharrastajille. Nämä kestävät ja helposti liikuteltavat kärryt tekevät kajakin kuljettamisesta veteen ja sieltä pois vaivatonta, säästäen energiaa tulevia seikkailuja varten.
Surflogicin ämpärilaukut ovat välttämättömyys jokaiselle vesilajeja harrastavalle. Ne ovat vedenpitäviä ja tilavia, joten voit säilyttää henkilökohtaiset tavarasi rauhallisin mielin myös kosteissa olosuhteissa. Surflogicin vyölaukut ovat lopullinen lisävaruste niille, jotka haluavat kädet vapaiksi vesiaktiviteeteissa. Nämä laukut on suunniteltu olemaan mukavia ja käytännöllisiä.
Surflogicin matkalaukut on suunniteltu niille, jotka tarvitsevat runsaasti säilytystilaa varusteilleen. Nämä laukut ovat tilavia, kestäviä ja vedenpitäviä, joten ne ovat ihanteellisia vesiurheilu- ja ulkoiluretkille. Jos haluat pitää tavarasi täysin kuivina, Surflogicin kuivasäkit ovat ratkaisu. Nämä vedenpitävät laukut on saatavilla eri kokoisina, jotta voit mukavasti kuljettaa varusteesi. Surflogicin surffauspyyhkeet ovat täydellinen kumppani kuivaukseen ja mukavuuteen. Nämä pyyhkeet on suunniteltu olemaan erittäin imukykyisiä, nopeasti kuivuvia ja kompakteja, joten niitä on helppo kuljettaa surffikassissa tai repussa."