Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Aqua Marina

Noin Aqua Marina
"Aqua Marina ei ole vain brändi; se on portti maailmaan vesiseikkailuihin. Kirkkaan järven liikkumattomasta pinnasta aina aaltojen jännitykseen, Aqua Marina varustaa sinut kaikella tarvittavalla melontaan, tutkimukseen ja veden valloittamiseen. Heidän tarinansa, kuten heidän inspiroimat matkansa, on jatkuvaa tutkimusta ja innovaatiota, mikä tekee heistä maailman johtavan ilmatäytteisten SUP-lautojen, kajakkien ja tarvikkeiden valmistajan.
Brändi perustettiin vuonna 2006 ORPC Groupin toimesta, joka on johtava ilmatäytteisten tuotteiden valmistaja Kiinassa. Siitä lähtien brändi on laajentanut tuotevalikoimaansa ja jakeluverkostoaan yli 60 maahan ympäri maailmaa. Perustajat, jotka ovat innostuneita merestä ja seikkailun hengestä, tunnistivat perinteisten jäykkiä lautoja koskevat rajoitukset. He kuvittelivat lautoja, jotka olivat kevyempiä, helpompia kuljettaa ja käyttäjäystävällisempiä, avaten melonnan ilon laajemmalle yleisölle.
Tämä visio toteutui ensimmäisen ilmatäytteisen SUP-laudan muodossa. Se oli paljastus, ei vain Aqua Marinalle, vaan koko vesiliikunta-alalle. Ilmatäytteisten lautojen kätevyys ja edullisuus mullistivat tavan, jolla ihmiset vuorovaikuttivat veden kanssa, ja Aqua Marina seisoi tämän jännittävän aallon edessä.
Tänä päivänä Aqua Marinan valikoima ulottuu paljon pidemmälle kuin vain SUP-lautoihin. Heidän laaja valikoimansa sisältää ilmatäytteisiä kajakkeja eri kokoisina ja tyyleinä, palvellen yksinmelojia, perheitä ja jopa kalastajia. Aqua Marinan reput ja kuivapussit takaavat, että varusteesi pysyy suojattuna, kun taas heidän laaja valikoima kajakki- ja SUP-varusteita - meloista ja pumpeista eviin ja istuimiin - takaa sulavan ja mukavan kokemuksen vedessä.
Aqua Marinan tuotteet on suunniteltu edistyneellä teknologialla ja materiaaleilla, kuten drop-stitch-kankaalla, kaksikerroskankaalla ja PVC-pinnoitteella, varmistaen kestävyyden, vakauden ja suorituskyvyn. Tuotteet ovat myös helppoja täyttää, tyhjentää, kuljettaa ja varastoida, mikä tekee niistä käteviä ja saavutettavissa kaiken tasoisille ja ikäisille käyttäjille.
Brändin tuotteet sopivat erilaisiin vesitoimintoihin, kuten surffaamiseen, melontaan, veneilyyn, kalastukseen, purjehdukseen ja kuntoiluun. Tuotteet ovat myös saatavilla eri kokoisina, muotoisina, väreinä ja ominaisuuksina, jotta ne palvelisivat asiakkaiden erilaisia mieltymyksiä ja tarpeita. Brändin motto on "Ihmeitä on ympärillämme", mikä ilmaisee brändin tehtävän inspiroida ihmisiä tutkimaan ja arvostamaan veden ja luonnon kauneutta ja monimuotoisuutta."