up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lasit extreme-urheilu

Lasit extreme-urheilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Lasit tuotteita henkilölle extreme-urheilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa xtremeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lasit

n merkit Lasit

Vinkkejä aurinkolasien valintaan

Lisätarvikkeet:
Aurinkolasien lisävarusteet voivat parantaa silmälasikokemustasi tarjoamalla sekä tyyliä että toimivuutta. Aurinkolasien mukana voi tulla erilaisia lisävarusteita, joista osa sisältää:

Kotelo tai pussi:
Suojaa aurinkolasisi naarmuilta, lialta ja vaurioilta tukevalla aurinkolasikotelolla. Koteloita on eri materiaaleista valmistettuja. Ne voivat olla kovakuorisia koteloita, pehmeitä pusseja ja nahka tai kangaskoteloita. Monet aurinkolasit tulevat koteloiden mukana, mutta voit ostaa myös erilliset kotelot tyyliisi tai tarpeisiisi sopivaksi.

Varaosat:
Aurinkolasit koostuvat yleensä useista osista, jotka voidaan tarvittaessa vaihtaa. Aurinkolasien varaosat voivat olla arvokkaita silmälasien käyttöiän pidentämisessä ja tarvittavien korjausten tai vaihtojen tekemisessä. Tässä on joitain aurinkolasien yleisiä varaosia:
Aurinkolasien linssit voidaan vaihtaa, jos ne ovat naarmuuntuneet tai vaurioituneet. Saatavilla on erityyppisiä linssejä, kuten polarisoidut, neliö ja prismalinssit.
Jotkut aurinkolasimerkit tarjoavat vaihtolinssejä, jotka voit laittaa itse. Tämä on kätevä tapa päivittää aurinkolasit tai muuttaa linssin väriä eri valaistusolosuhteisiin sopivaksi.
Vaihtolinssit voivat pidentää aurinkolasien käyttöikää, jolloin voit jatkaa mukavan ja tutun sävyparin käyttöä vuosia.

Aurinkolasit:
Aurinkolasit ovat eräänlainen silmälasien tyyppi, joka on suunniteltu suojaamaan silmiä kirkkaalta auringonvalolta ja haitallisilta UV säteiltä. Ne koostuvat yleensä sävytetyistä tai polarisoiduista linsseistä häikäisyn vähentämiseksi ja kehyksestä, joka pitää linssit paikoillaan käyttäjän kasvoilla. Aurinkolaseja on useita muotoja, kokoja ja tyylejä, jotka sopivat erilaisiin mieltymyksiin ja käyttötarkoituksiin. Pidentääksesi aurinkolasien käyttöikää, puhdista ne säännöllisesti mikrokuituliinalla ja säilytä suojakotelossa, kun ne eivät ole käytössä. Suojaustehtävänsä lisäksi aurinkolaseja käytetään usein myös muotiasusteena. Suojaavien ominaisuuksiensa lisäksi aurinkolasit ovat myös suosittu muotiasusteita, ja niitä voidaan käyttää näyttämään ilmettä tai täydentämään asua. Voit ostaa aurinkolaseja Vans , Powerslide , Jobe , Roxy ja Quiksilver .
Oikeiden aurinkolasien valitseminen vesiurheiluun on ratkaisevan tärkeää suojataksesi silmiäsi auringon haitallisilta UV säteiltä ja vähentääksesi veden häikäisyä. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit valita parhaat aurinkolasit vesiurheiluun :

UV suoja : Tärkein tekijä valittaessa aurinkolaseja mihin tahansa ulkoiluun, mukaan lukien vesiurheiluun, on UV suoja. Etsi aurinkolaseja , jotka tarjoavat 100 % UV suojan sekä UVA että UVB säteiltä. Tämä suoja on välttämätön silmiesi suojaamiseksi auringon haitallisilta säteilyltä.
Polarisoidut linssit: Polarisoidut linssit on suunniteltu vähentämään häikäisyä, erityisesti veden pinnalla. Niitä suositellaan erittäin hyvin vesiurheiluun, kuten veneilyyn, kalastukseen ja melontaan, koska ne parantavat näkyvyyttä ja vähentävät silmien rasitusta.

Linssin väri : Harkitse linssin väriä vesiympäristösi perusteella:
Harmaat tai savulinssit tarjoavat todellisen värin havaitsemisen ja sopivat erinomaisesti kirkkaisiin, aurinkoisiin olosuhteisiin.
Ruskeat tai ruskeat linssit parantavat kontrastia ja sopivat vaihteleviin valaistusolosuhteisiin, mukaan lukien pilviset päivät.
Vihreät linssit voivat parantaa näkyvyyttä hämärässä tai hämärässä.
Peilatut linssit voivat vähentää häikäisyä entisestään ja sopivat erinomaisesti erittäin kirkkaisiin olosuhteisiin tai erittäin häikäisyisiin ympäristöihin.

Linssin materiaali : Valitse linssit, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten polykarbonaatista tai Trivexistä. Nämä materiaalit ovat kevyitä, iskunkestäviä ja kestävät vesiurheilun ankaruutta.
Linssien pinnoitteet : Naarmuuntumattomat ja heijastamattomat pinnoitteet voivat parantaa aurinkolasien kestävyyttä ja selkeyttä. Ne auttavat estämään linssien vaurioitumista ja vähentävät häiritseviä heijastuksia.
Kehyksen muotoilu : Valitse runkorakenne, joka istuu mukavasti kasvoillesi ja pysyy turvallisena vesiurheilun aikana. Kierrettävät kehykset tarjoavat paremman peiton ja suojan reunavalolta ja roiskeilta. Etsi kehyksiä, joissa on kumitetut nenätyynyt ja sankakärjet liukumisen estämiseksi.
Vettä hylkivät pinnoitteet : Joissakin aurinkolaseissa on hydrofobiset pinnoitteet, jotka auttavat veden irtoamaan linsseistä vähentäen vesiläiskiä ja parantaen näkyvyyttä roiskeilta.
Istuvuus ja mukavuus : Varmista tiukka ja mukava istuvuus estääksesi veden pääsyn reunojen ympärille. Etsi aurinkolaseja, joissa on säädettävät nenäsillat tai sangat, jotta saat mukautettavan istuvuuden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje