Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Wakeboard

Wakeboard extreme-urheilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Wakeboard tuotteita henkilölle extreme-urheilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa xtremeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Wakeboard

n merkit Wakeboard

Kuinka Wakeboard?

Wakeboarding on vesiurheilulaji, jossa ajetaan pienellä laudalla hinattaessa veneen takana. Se muistuttaa hieman vesihiihtoa, mutta käyttää yhtä lautaa suksien sijaan. Käyttäjä seisoo wakeboardilla ja pitää kiinni veneeseen yhdistetystä hinausköydestä. Kun vene kiihtyy, ratsastaja vedetään veden pinnan yli.
Nimi "wakeboarding" tulee wakesta, joka on sarja aaltoja, joita vene luo sen liikkuessaan vedessä. Käyttäjät käyttävät usein herätystä temppujen ja hyppyjen tekemiseen. Wakeboardia voidaan harrastaa useilla vesistöillä, kuten järvillä, joilla ja jopa erityisesti suunnitelluilla köysipuistoilla, joissa on käyttäjää vetävät yläkaapelit.
Wakeboardista on tullut suosittu ja innostava vesiurheilulaji, jolla on vahva harrastajayhteisö. Käyttäjät voivat suorittaa monenlaisia temppuja ja liikkeitä, mukaan lukien käännät, nappaukset ja paljon muuta, mikä tekee siitä sekä virkistys että kilpailutoimintaa. Vedessä navigoiminen ja temppujen suorittaminen vaatii tasapainoa, ketteryyttä ja hallintaa.

Taulut:

Laudat wakeboardingin yhteydessä tarkoittavat wakeboarding lajissa käytettyjä erikoislautoja. Wakeboarding on vesiurheilulaji, jossa käyttäjää hinataan veneen tai muun moottorikäyttöisen vesikulkuneuvon takana ja hän tekee laudan avulla temppuja ja liikkeitä veden pinnalla. Laudat ovat kriittinen osa wakeboard varusteita.

Saappaat ja sidonta:

Saappaat ja siteet ovat kaksi olennaista osa wakeboard kokoonpanoa, joka on eräänlainen lauta, jota käytetään wakeboardingissa, joka on suosittu vesiurheilulaji. Sekä saappaat että siteet ovat tärkeitä wakeboarderille, jotta he voivat muodostaa turvallisen ja mukavan yhteyden wakeboardiin , jolloin he voivat hallita paremmin, suorittaa temppuja ja nauttia urheilusta täysillä.

Kypärät:

Wakeboarding kypärät viittaavat tyypillisesti suojaaviin päähineisiin, joita wakelautailijat käyttävät turvallisuuden vuoksi wakeboarding urheilun aikana. Wakeboard kypärä on suojapäähine, jota wakelautailijat käyttävät vähentämään päävammojen riskiä urheilun aikana.

Kölit:

Kölit viittaavat tyypillisesti wakeboardin pohjapinnalla oleviin eviin tai kanaviin. Nämä kölit on suunniteltu tarjoamaan vakautta ja hallintaa vedessä ajettaessa. Wakeboardingissa kölit viittaavat tyypillisesti wakeboardin pohjassa oleviin eviin tai kanaviin, jotka tarjoavat käyttäjille vakautta, hallintaa ja suorituskykyä parantavia ominaisuuksia.

Köydet:

Köydillä wakeboardingissa viitataan köysiin tai kaapeleihin, joita käytetään vesilautailijan hinaamiseen veneen tai muun vesikulkuneuvon takana. Wakeboardingissa käytettyä köyttä kutsutaan usein "kahvaksi", koska siihen on yleensä kiinnitetty kahvakahva, josta ratsastaja voi pitää kiinni.

Liivit:

Wakeboardin liivit viittaavat pelastusliiveihin tai henkilökohtaisiin kelluntalaitteisiin PFD, jotka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi wakeboardingissa, joka on vesiurheilulaji, jossa ajetaan wakeboardilla veden pinnalla veneen vetämänä. Voit ostaa liivejä Powerslide , Jobe , O´neill märkäpuvut , Rip Curl , Roxy , Quiksilver ja Hurley .

Lisää Wakeboardista:
Evät, köydet ja kahvat, wakeboard laukut, kypärät ja pelastusliivit ovat wakeboardin varusteita ja osia. Termi "kannet" viittaa wakeboardin yhteydessä tyypillisesti suojavarusteisiin tai lisävarusteisiin, joita käytetään peittämään ja suojaamaan wakeboardia vaurioilta, pölyltä ja muilta ympäristötekijöiltä, kun se ei ole käytössä tai kuljetettaessa. Wakeboardingin yhteydessä ihottumissuoja on eräänlainen suojavaate, jota wakeboardaajat käyttävät suojatakseen hankausta, ihottumaa ja UV altistumista.