up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Jobe

Mela surffausta

Mela surffausta

Wakeboard

Wakeboard

Hinattavat

Hinattavat

Liivit

Liivit

Puvut

Puvut

Sukset

Sukset

Osastot

Huolto

Kajakki

Kitesurf

Kuljettajat

Lainelautailu

Lasit

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut

Luistimet

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Polkupyörät

Potkulaudat

Puhallettavat

Skateboard

SUP

Vesihiihto

Wakeboard

Windsurfing ja Wing Foil

KAIKKI( Jobe )

Jobe

Jobe on vesiliikuntabrändi, joka tarjoaa laajan valikoiman välineitä ja tarvikkeita erilaisiin vesipohjaisiin toimintoihin, mukaan lukien wakeboarding, vesihiihto, paddleboarding ja tubing. Hollannissa vuonna 1974 perustettu Jobe on kehittynyt maailmanlaajuisesti tunnetuksi brändiksi yli 50 maassa.
Joben tuotevalikoimassa on wakeboardeja, vesiskoottereita, polvijäätelöitä, vetopölkyjä, uimapukuja, pelastusliivejä ja tarvikkeita, kuten köysiä, kahvoja ja kypäriä. Jobe luo laadukkaita tuotteita, jotka parantavat käyttäjän kokemusta vedessä.
Yksi Joben huomattavista luomuksista on Jobe paddle board, joka on varustettu korkeapaineisella drop-stitch -rakenteella, joka tekee siitä erittäin jäykän ja kestävän. Laudalla on myös ainutlaatuinen nokkamuoto, joka tarjoaa erinomaisen seurannan ja vakauden, mikä tekee siitä sopivan erilaisiin olosuhteisiin.
Jobe on myös sitoutunut kestävään kehitykseen ja on toteuttanut useita ympäristöystävällisiä aloitteita, kuten kierrätysmateriaalien käyttö tuotteissa ja jätteen vähentäminen valmistusprosesseissa. Jobe on arvostettu vesiliikuntabrändi, jota tunnetaan korkealaatuisista tuotteistaan, innovatiivisista suunnitteluistaan ja sitoutumisestaan ​​kestävään kehitykseen. Jobe on valittu useille ammattilaisille ja joukkueille eri vesiliikuntalajeissa, mukaan lukien wakeboarding, vesihiihto ja paddleboarding.

Jobe on suuri vesiliikuntabrändi.

Jobe Yarra Paddle -laudat on suunniteltu erilaisten tarpeiden ja taitotasojen mukaan. Erityisen suosittuja ovat ilmapatjalaudat, jotka on helppo kuljettaa ja säilyttää. Jobe-pelastusliivit on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälle mahdollisimman paljon turvallisuutta ja kelluntaa. Jobe-pelastusliivit on suunniteltu olemaan mukavia ja helppoja käyttää pitkiä aikoja. Ne on valmistettu kevyistä ja hengittävistä materiaaleista ja niissä on säädettävät hihnat, jotta ne istuvat turvallisesti. Jobe-uimapuvut on valmistettu korkealaatuisesta neopreenistä, joka tarjoaa erinomaisen eristyksen ja joustavuuden. Neopreenimateriaali on myös kestävä ja kulutusta kestävä. Jobe-uimapuvut tulevat eri paksuuksina, 2 mm: stä 5 mm: iin, riippuen veden lämpötilasta ja käyttäjän mieltymyksestä.Jobe Sup on laaja valikoima seisomapaddelilaudoita eri taitotasoille ja tarkoituksille, aloittelijaystävällisistä malleista korkean suorituskyvyn kilpailulautoihin. Jobe-vesikengät ovat pohjassa hyvän pito ja tarttuvuuden ansiosta, mikä tarjoaa vakaus ja estää liukastumisen märissä pinnoissa. Jobe-vesikengät suojaavat käyttäjän jalkoja teräviltä esineiltä, kuten kiviltä tai kuorilta, ja auringolta. Jobe-vesikengät tulevat eri väreissä ja malleissa henkilökohtaisten mieltymysten ja tyylien mukaan. Jobe-pelastusliivi sisältää yleensä kelluvaa materiaalia, kuten vaahtoa tai neopreenia, ja se on suunniteltu istumaan tiukasti käyttäjän vyötärölle estääkseen sen liukumasta pois. Se voi myös sisältää säädettäviä hihnoja ja solkia, jotta saadaan varma istuvuus, sekä heijastavat paneelit pimeässä olosuhteissa liikkumiseen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje