Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Huolto

Huolto extreme-urheilu

Löydä laaja valikoima tuotteita Huolto tuotteita henkilölle extreme-urheilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa xtremeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Huolto

n merkit Huolto

Kuinka korjata märkäpuku?

Korjaajat:
Jos sinun on korjattava märkäpuku, käytettävissäsi on muutamia vaihtoehtoja vaurion laajuudesta ja korjausmukavuudestasi riippuen. Korjaajia ovat liimat, öljyt, hartsit, silikonit ja sarjat. Voit ostaa nämä korjaukset kaupoista Powerslide , Jobe , Yow , Rollerblade , ION ja Emerica .

Hartsit
Hartseja voidaan käyttää märkäpuvun korjauksiin, ensisijaisesti silloin, kun käsitellään suurempia repeämiä, reikiä tai neopreenin delaminaatiota. On kuitenkin tärkeää käyttää oikeantyyppistä hartsia ja noudattaa asianmukaisia korjaustekniikoita tehokkaiden ja kestävien tulosten saavuttamiseksi. Levitä ohut, tasainen kerros neopreenihartsia sekä vaurioituneelle alueelle että laastarimateriaalille. Anna hartsien muuttua tahmeiksi ennen kuin painat laastarin vaurioituneelle alueelle. Käytä lujaa painetta varmistaaksesi vahvan sidoksen.

Liimat
Liimojen käyttäminen märkäpuvun korjaukseen voi olla tehokas tapa korjata pieniä repeämiä, reikiä tai saumojen tai neopreenimateriaalin vaurioita. Tähän tarkoitukseen on saatavilla erityisiä märkäpukuliimoja , ja ne on yleensä suunniteltu toimimaan hyvin neopreenin kanssa ja muodostamaan vahvan sidoksen.

Työkalut:
Märkäpuvun korjaamiseen on monia erilaisia työkaluja . Muista lukea huolellisesti märkäpuvun korjausmateriaalien valmistajan antamat ohjeet ja noudattaa niitä. On myös hyvä idea harjoitella huomaamattomalla alueella tai hakea ammattiapua, jos olet epävarma korjausprosessista. Märkäpuvun korjaustyökalut ovat seuraavat:

Monitoimityökalu
Monitoimityökalu voi olla kätevä lisä märkäpuvun korjaussarjaan, varsinkin jos märkäpuvussa on läpivientejä, neppareita tai muita kiinnikkeitä, jotka saattavat vaatia säätöjä tai korjauksia.

Patch materiaali:
Neopreenilappuja voidaan käyttää märkäpuvun suurempien reikien tai repeämien peittämiseen. Nämä laastarit on usein valmistettu samasta neopreenimateriaalista kuin märkäpuku ja ne voidaan kiinnittää liimalla.
Sakset:
Saatat tarvita saksia ylimääräisen materiaalin leikkaamiseen tai tilojen leikkaamiseen halutun kokoisiksi. Saksissa on useita erikokoisia tai tyyppejä teriä, joten valitse haluamasi.