up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Dc Shoes

T-paidat

T-paidat

Hupparit

Hupparit

Jalkineet

Jalkineet

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Lasten vaatteet

Lasten vaatteet

Sandaalit

Sandaalit

Osastot

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Tuotemyynti

KAIKKI( Dc Shoes )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Dc shoes

DC Shoes on kuuluisa kenkä- ja vaatebrändi, joka on asettanut itsensä maailmanlaajuiseksi johtajaksi lautailutöissä. Painottamalla innovaatioita, laatua ja tyyliä, DC Shoes on tullut erinomaiseksi valinnaksi lautailijoille ja aktiivisen urheilun ystäville ympäri maailmaa. Xtremeinn-verkkokaupassa, joka on omistettu äärimmäisen urheilun varusteille, löydät laajan valikoiman DC-kenkiä, jotka vastaavat sekä miesten että naisten tarpeita, mukaan lukien lautailukengät, jotka on suunniteltu erityisesti lautailijoiden tarpeisiin. Damon Wayn ja Ken Blockin perustama DC Shoes vuonna 1994 syntyi vastauksena siihen, että lautailijoille ei ollut tarpeeksi kenkävaihtoehtoja. Merkki sai nopeasti tunnustusta sitoutumisestaan suorituskykyyn, kestävyyteen ja progressiiviseen suunnitteluun.
Kun lautailu nousi suosioon, DC Shoes laajensi tuotevalikoimaansa sisältäen vaatteita, asusteita ja muita kenkätyylejä, joissa kaikissa oli merkin erityinen yhdistelmä toiminnallisuutta ja tyyliä. Riippuen omasta lautailutekniikastasi ja tarpeistasi, DC Shoes tarjoaa laajan valikoiman lautailukenkiä ja -kengät, jotka täyttävät vaativimmatkin tarpeesi. DC Shoes:n vauraan historian juuret juontavat juurensa lautailuun, ja yritys jatkaa rajoja rikkomista yhdistäen tyylin, suorituskyvyn ja innovaatioiden tarjonnan jokaisessa tuotteessaan.
Riippumatta siitä, oletko mies- tai naislautailija, pidätkö mustista vai valkoisista kengistä tai etsitko lautailukenkiä tai lautailijakengät, DC Shoes tarjoaa juuri oikeat vaihtoehdot päästäksesi sisäisen lautailijasi ulos ja tehdäksesi vaikutuksen sekä laudalla että sen ulkopuolella.

Vapauta sisäinen lautailijasi DC Shoesin avulla

DC Shoes miehille edustavat brändin aatetta yhdistää toiminnallisuus katutyylikkyyteen. Suunnitellut kestämään lautailun rasitukset, DC Shoes miehille sisältävät ominaisuuksia, kuten vahvistetun ompelun, iskunkestävät pohjat ja pehmustetut pohjalliset, jotta voit saavuttaa optimaalisen mukavuuden ja tuen. DC Shoes osoittavat funktionaalisuuden ja naisellisen tyylin yhdistelmän. Värikkäistä sneakereista siroihin ja mukaviin lautailukenkiin, DC Shoes naisille antaa urheilijoille mahdollisuuden esitellä taitojaan omaksuen samalla oman ainutlaatuisuutensa. Painottaen asennetta, kestävyyttä ja muotia, DC Shoes on suunniteltu vastaamaan aktiivisen elämäntyylin tarpeisiin samalla tehdessään vahvan lausunnon.
Mustat DC Shoes edustavat urbaania tyylikkyyttä ja ikuista tyyliä. Tyylikkään ja monikäyttöisen muotonsa ansiosta mustat DC Shoes ovat olennainen osa lautailuharrastajan vaatekaappia. Yhdistämällä toiminnallisuutta hieman hienostuneisuuteen, mustat DC Shoes tarjoavat hienostuneen pinnan, joka sopii erinomaisesti erilaisiin asukokonaisuuksiin. Valkoiset DC Shoes ovat puhdasta ja raikasta tyyliä edustavaa, joka heijastaa tuoreen ja modernin ulkonäön. Huolellisella huomioinnilla yksityiskohtiin ja korkealaatuiseen käsityöhön, valkoiset DC Shoes tarjoavat täydellisen sekoituksen tyyliä ja suorituskykyä. Puhtaan valkoinen sävy ei vain korostu erilaisia vaatevalintoja, vaan se myös erottuu yksilöllisyyden ja itseluottamuksen symbolina.
DC lautailukengät on suunniteltu täyttämään lautailijoiden erityistarpeet. Yhdistäen parhaat molemmista maailmoista, tyylin ja toiminnallisuuden, DC lautailijakengät tarjoavat täydellisen tasapainon suorituskyvyn ja muodin välillä. Voimakkailla suunnitteluillaan, värikkäillä väreillään ja huolellisuudellaan yksityiskohtiin, DC lautailijakengät antavat lautailijoille ja muotiharrastajille mahdollisuuden ilmaista omaa ainutlaatuisuuttaan ja erottua massasta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje