Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Surffaa

Surffaa

Löydä laaja valikoima tuotteita Surffaa tuotteita henkilölle extreme-urheilu. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa xtremeinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lainelautailu

n merkit Lainelautailu

Mitä tarvitset surffaamiseen?

Taulut

Surffaamiseen tarkoitetuissa laudoissa on vaahtomuovikansi, joka tarjoaa lisävakautta ja pehmustetta, mikä helpottaa niiden tasapainottamista. Ne sopivat erinomaisesti melonnan oppimiseen, pienten aaltojen sieppaamiseen ja itseluottamuksen rakentamiseen. Ne tarjoavat vakautta, helppoa melontaa ja sopivat erinomaisesti pieniin aalloihin. Surffilaudat ovat erikoistuneita vesikulkuneuvoja, jotka on suunniteltu valtameren aalloilla ajamiseen ja ohjaamiseen. Niitä on eri muotoisia, kokoisia ja materiaaleja, joista jokainen on räätälöity eri surffaustyyleille ja taitotasoille. Tässä on yleiskatsaus lainelautojen tärkeimpiin ominaisuuksiin:

Lautan pituus: Pidemmät laudat tarjoavat enemmän vakautta, joten ne sopivat ihanteellisesti aloittelijoille, kun taas lyhyemmät laudat ovat ohjattavampia ja niitä käyttävät yleensä kokeneet surffaajat.
Laudan muoto : Surffilaudan muodolla on ratkaiseva rooli sen suorituskyvyssä aalloilla. Surffilaudan muotoja on kolme päätyyppiä:
Lyhyt lauta : Nämä ovat tyypillisesti lyhyempiä ja niissä on kapea, terävä nenä. Ne tunnetaan ketteryydestään, ja edistyneet surffaajat käyttävät niitä usein haastavammissa olosuhteissa.
Longboard: Longboardit ovat pidempiä ja niissä on pyöristetty nokka ja ne tarjoavat vakautta ja helppokäyttöisyyttä, joten ne sopivat ihanteellisesti aloittelijoille ja pienemmillä aalloilla ajamiseen.
Fun board: Fun laudat ovat lyhyiden ja longboardien hybridejä, jotka tarjoavat osan lyhyiden lautojen ohjattavuudesta ja longboardien vakaudesta. Ne ovat hyvä valinta keskitason surffaajille.

Evät, käsineet ja huput

Evät, käsineet ja huput ovat tärkeitä varusteita surffauksessa. Surffausevät on suunniteltu auttamaan sinua liikkumaan vedessä tehokkaammin. Surffaushanskat on tyypillisesti valmistettu neopreenistä ja ne on suunniteltu pitämään kätesi lämpiminä kylmässä vedessä. Surffaushuppu peittää pään ja kaulan, mikä tarjoaa lisäeristystä ja suojaa kylmältä.

Kölit

Kölit ovat välttämättömiä osia surffauksen harjoitteluun. Ne tarjoavat vakauden, hallinnan ja ohjattavuuden vedessä. Niitä on eri muotoisia ja kokoisia, joista jokaisella on ainutlaatuiset suorituskykyominaisuudet. Aloittelijoille suuremmat ja pehmeämmät kölit antavat vakautta, mikä helpottaa pienten aaltojen saamista ja ajamista. Edistyneet surffaajat suosivat usein pienempiä, joustavampia köliä parantaakseen ohjattavuutta ja herkkyyttä.

Taluttimet

Taluttimet ovat tärkeitä turvavarusteita surffauksen harjoitteluun. Ne on yleensä valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten uretaanista, ja ne kiinnittyvät nilkkaan tai pohkeeseen toisesta päästä ja surffilautaasi toisesta. Taluttimet estävät lautaasi ajautumasta pois, kun putoat, jolloin voit noutaa sen nopeasti ja välttää mahdolliset vaarat vedessä.

Surffauspumput

Pumput ovat tyypillisesti kompakteja ja kannettavia, joten surffaajat voivat nopeasti täyttää laudansa ennen kuin ne osuvat veteen. Niissä on usein painemittarit, jotka varmistavat oikean täyttömäärän optimaalisen suorituskyvyn ja vakauden takaamiseksi puhallettavilla laudoilla surffattaessa.

Sukat ja saappaat

Sukat ja saappaat ovat välttämättömiä surffausvarusteita varsinkin kylmemmässä vedessä tai navigoitaessa kivisillä tai terävillä valtameren pohjalla. Surffaussukat tarjoavat lisäeristystä ja estävät hankausta tai rakkuloita jaloissasi. Tyypillisesti neopreenista valmistetut surffaussaappaat tarjoavat lämpösuojan, pidon ja suojan teräviltä esineiltä. Niitä on eri paksuisia, jotta ne sopivat eri veden lämpötiloihin.

Puvut ja ihosuojat

Puvut ja ihottumat ovat tärkeitä surffausvaatteita. Puvut on valmistettu neopreenistä ja ne eristävät lämpöä pitäen surffaajat lämpimänä kylmissä vesissä. Niitä on eripaksuisia eri lämpötiloissa. Nopeasti kuivuvasta kankaasta valmistetut ihottumasuojat suojaavat auringonpoltolta ja ihoärsytykseltä. Ne ovat ihanteellisia lämpimän veden surffaukseen.

Pyyhkeet

Pyyhkeet ovat suurempia ja imukykyisempiä kuin tavalliset kylpypyyhkeet, joten ne sopivat erinomaisesti kuivumaan surffauksen jälkeen. Ne ovat myös riittävän suuria makaamaan rannalla, kun rentoudut tai vahaat surffilaudaasi. On tärkeää, että sinulla on oikeat pyyhkeet, jotta voit pitää olosi mukavana, säilyttääksesi varusteesi ja parantaaksesi yleistä surffauskokemustasi.

Lisää surffauksesta:
Lisää surffaamisesta sisältää tarvikkeet ja osat, päälliset, liivit, vahat ja ponchot. Päälliset ovat joustavia ja valmistettu ohuesta, hengittävästä materiaalista.
Liivit ovat kelluntalaitteita, jotka auttavat tarjoamaan kelluvuutta ja tukea vedessä. Surffivahaa levitetään surffilaudan kanteen yläosaan pidon saamiseksi ja liukastumisen estämiseksi. Tarvitsemasi vahatyyppi voi vaihdella veden lämpötilan ja surffilaudan materiaalin mukaan. Surffaamiseen liittyy usein pitkiä tunteja auringossa, joten varmista, että sinulla on aurinkovoidetta, UV suojattuja aurinkolaseja ja leveälieristä hattua, joka suojaa ihoasi ja silmäsi auringolta. Surffaamiseen tarkoitetut ponchot ovat eräänlainen vaate, joka on suunniteltu tarjoamaan lämpöä ja mukavuutta surffaajille, kun he ovat päättäneet harjoituksensa vedessä. Voit ostaa näitä kaikkia näiltä merkeiltä: Globe , Jobe , O´neill märkäpuvut ja Rip Curl .