Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

ION

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin ION
ION on Australian urheiluvaatteiden merkki, joka perustettiin vuonna 2004. Yhdistämällä erinomaisen laadukkaat uintivarusteet ja edistykselliset vaatteet, ION on saavuttanut suuren suosion kaikkialta maailmasta. Vuonna 2012 ION esitteli erikoisen ja erillisen pyöräilyosaston tarjoten pyöräilyvaatteita, hanskoja ja turvavarusteita. Yrityksen ideologia perustuu haasteellisten olosuhteiden haastamiseen ja uudenlaisen saavutuksen kokemiseen. He kehittävät uusia ja älykkäitä vaatteita parantaakseen suorituskykyäsi.
ION on yksi johtavista uintivarusteiden valmistajista, jotka tunnetaan jatkuvasta sitoutumisesta tuottaa korkean suorituskyvyn tuotteita, jotka parantavat uimakokemusta. Vauraan luomisen perinteen ja sitoutumisen suureen tavoitteeseen ION on tullut luotetuksi merkiksi uintiyhteisössä.
ION-brändin identiteetin ytimessä on uintivarusteiden täydellisen loihtimisen tavoittelu. Olipa kyseessä uintivaatteet, silmälasit, kypärät tai tarvikkeet, IONin tuotteet on erityisesti kehitetty ja tarkasti testattu täyttääkseen uintiharrastajien haastavat tarpeet jokaisella tasolla, aloittelijoista olympiavoittajiin. Brändin uintivaatteet sisältävät teräviä materiaaleja ja ergonomisia malleja, jotta saavutetaan optimaalinen hydrodymaniikka, varmistaen että uimari saa parhaan suorituskyvyn veteen.

ION:n uintivaruste- ja tarvikkeiden kokoelma

ION uimashortsit on valmistettu korkealaatuisesta, nopeasti kuivuvasta kankaasta, jonka ansiosta voit pysyä mukavana veteen ja pois vettä. ION reppujen kanssa tulee usein mukavat, pehmustetut kahvat sekä joustavat ja erilliset olkahihnat mukavaa kantokykyä varten. ION:n melontarash guardit ovat yleensä valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka tarjoavat erinomaisen UV-suojan. Ne suojaavat ihoasi auringon haitallisilta säteiltä, vähentäen palamisen ja pitkäaikaisen ihonvaurion riskiä pitkillä melontasessioilla. ION:n kitenurf rash guardit ovat valmistettu tarjotakseen tiukan mutta mukavan istuvuuden. Tiivis istuvuus vähentää kiten ja ihon välisen kitkan. ION:n skootterikypärät ovat vaikutuksia absorboivia materiaaleja ja malleja, jotka auttavat vähentämään iskun voimaa päähän mahdollisen kaatumisen tai putoamisen yhteydessä. ION:n luistelu suojavarusteet ovat suunniteltu antamaan luistelijoille tarvittavat turvavarusteet vähentääkseen loukkaantumisen riskiä ajaessa ja suorittaessa temppuja.
ION:n sup narut ovat erityisesti suunniteltuja seisten melomiseen ja ovat tärkeitä aloittelijoille ja ammattilaismelojille suojautumiseksi. ION:n surffia vaatteet yhdistävät toimivuuden, mukavuuden ja muodin parantaakseen surffikokemusta. He tarjoavat laajan valikoiman surffivaatteita, jotka on suunniteltu täyttämään surffareiden tarpeet. ION:n wakeboard suojavarusteet ovat tärkeitä turvavarusteita, jotka on suunniteltu tarjoamaan suojaa ja mukavuutta wakeboarderille. ION:n lautailuvaatetus tarjoaa lautailijoille tarvittavan turvavarustuksen vähentääkseen loukkaantumisen riskiä ajaessa ja suorittaessa temppuja.