up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Element

T-paidat

T-paidat

Hupparit

Hupparit

Housut

Housut

Lippalakit

Lippalakit

Reput

Reput

Takit

Takit

Osastot

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Potkulaudat

Skateboard

KAIKKI( Element )

Element

Element on arvostettu elämäntyylimerkki, joka yhdistää luonnonystävyyden, skateboardingin ja kaupunkikulttuurin sulavasti. Elementin sitoutuessaan kestävään kehitykseen, innovaatioon ja tyyliin, se on tullut luotetuksi nimeksi maailman katukulttuurin ja skateboarding-vaatetuksen saralla. Xtremeinnin tuotteissa Element edustaa merkin perusarvoja tarjoten laajan valikoiman vaatteita ja asusteita, jotka sopivat sekä miehille että naisille. Brändi perustettiin vuonna 1992 Johnny Schillereffin, innostuneen skateboardaajan ja taiteilijan, toimesta. Elementin missio alusta asti oli edistää positiivista elämäntapaa, joka omaksui ulkoilun ja lisäsi luovuutta. Elementin ollessaan alkunsa saanut, se on muuntunut maailmanlaajuiseksi brändiksi, jolla on vahva läsnäolo skateboarding-yhteisössä. Merkin sitoutuminen kestävään kehitykseen on selvää sen ´´Future Nature´´ -initiative kautta, joka tähtää ympäristön vaikutusten vähentämiseen ja vastuullisten valmistustapojen edistämiseen. Element tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman, joka heijastaa brändin sitoutumista luontoon, skate-kulttuuriin ja kestävään kehitykseen. T-paitoista ja huppareista sneakers-kenkiin, lippiksiin ja reppuihin Elementin kokoelma palvelee niitä, jotka arvostavat sekä tyyliä että toimivuutta. Element jatkaa edelleen positiivisen elämäntavan inspiroimista ja kaupunkimaisemien tutkimisen edistämistä.

Element - brändi omaksuu luonnon ja skate-kulttuurin

Element tarjoaa laajan valikoiman miesten t-paitoja, yhdistäen mukavuuden ja tyylin ainutlaatuisiin suunnitteluihin. Nämä t-paidat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne esittelevät ikonisen Element-logon yhdessä eloisien grafiikoiden kanssa, jotka on inspiroitu luonnosta ja skateboarding-kulttuurista. Olipa kyseessä sitten skateparkin käynti tai vain rento mutta trendikäs asu, Elementin miesten t-paidat ovat täydellinen valinta. Suunniteltu modernia naista ajatellen, Elementin naisten t-paidat yhdistävät muodikkaat esteettiset piirteet skate-inspiroituun otteeseen. Element antaa naisille mahdollisuuden ilmaista itsenäisyyttään tyylikkään ja ympäristöystävällisen vaatetuksen avulla. Pysy lämpimänä ja muodikkaana Elementin miesten huppareiden kanssa. Nämä hupparit on valmistettu laadukkaista kankaista, jotka tarjoavat lämpöä ja kestävyyttä. Niiden löysillä istuvuuksilla, säädettävillä huppuilla ja käytännöllisillä kengurutaskuilla, Elementin naisten hupparit ovat täydellisiä kerrostamiseen kylmissä skate-sesseleissä tai arkipäivän seikkailuissa. Valitse värien ja suunnittelujen joukosta joka heijastaa brändin erityistä urbaania esteettisyyttä. Elementin urbaanit sneakers-kengät yhdistävät tyylin ja toiminnallisuuden, tehden niistä pakollisen hankinnan jokaiselle skateboardaamisen harrastajalle tai kaupunkiseikkailijalle. Nämä kengät on valmistettu kestävästä materiaalista, joka tarjoaa pehmeät pohjalliset ja tarttuvat ulkopohjat, mikä takaa äärimmäisen suorituskyvyn sisällä ja ulkona. Kruunaa asusi Elementin lippiksillä, jotka on suunniteltu tuomaan urbaania cooluutta jokaiseen asuun. Nämä lippikset esittelevät säädettävät hihnat, jotka antavat räätälöityä istuvuutta ja ne ovat koristeltu ikonisen Element-logon kanssa. Olipa kyseessä sitten auringon suojautuminen tai tyylikkään asusteen lisääminen asuusi, Elementin lippikset ovat täydellinen valinta sekä miehille että naisille. Kanna tavaroitasi tyylikkäästi Elementin repuilla, jotka on suunniteltu kestävyyden ja toiminnallisuuden varmistamiseksi. Erilaisten osastojen ja pehmustetun kannettavan tietokoneen sleevesin ansiosta nämä reppu tarjoavat runsaasti säilytystilaa suojaamalla samalla omaisuuttasi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje