Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Weefine

Noin Weefine
Weefine aloitti jo vuonna 2010. Se on osa toista yhtiötä nimeltään Shenzhen YU MEI MING Technology Co., Ltd. ja siitä lähtien Weefine on osoittanut osaamistaan erilaisten hienojen tuotteiden valmistamisessa vedenalaiseen ja valokuvausmaailmaan. Vuonna 2018 Weefine otti suuren askeleen ja perusti Foshan Weefine Technology Co., Ltd. -nimisen yhtiön Foshaniin, Kiinaan. Nyt Shenzhen on se paikka, jossa he keksivät uusia ideoita ja luovat asioita, ja Foshan on se paikka, jossa ne tuotetaan. Se on kuin heillä olisi eri tiimit uusien asioiden keksimiseen ja niiden luomiseen.
Weefine tutkii meren salaisuuksia ja he haluavat auttaa rakastamaan meren syvyyksiä kuvaavia henkilöitä ottamaan siitä upeita valokuvia. Weefine tekee erilaisia tarvikkeita ja työkaluja, jotka auttavat paljastamaan meren salaisuudet. Weefine-valaisimet auttavat meren syvyyksien valaisemiseen. Weefine-valaisimet on valmistettu erittäin huolellisesti, jotta voit nähdä kaikki ihmeelliset asiat veden alla. Ne ovat kuin taikavaloja, jotka tekevät kaikesta selkeää ja kirkasta, jotta vedenalaiset seikkailusi voivat olla erittäin selkeitä ja upeita.
Weefine Portable Monitor on kuin pieni näyttö, jonka voit helposti ottaa mukaasi. Se on kätevä laite, jonka avulla voit nähdä kameran tai muiden laitteiden asiat suurella näytöllä. Weefine-kannettavat näytöt tarjoavat upeita visuaaleja ja toimivat hyvin pienessä ja helposti kuljetettavassa muodossa.
Weefine Torches ovat kuin erityisiä valaisimia vedenalaisiin seikkailuihin. Nämä torvet auttavat näkemään selkeästi pimeissä meren syvyyksissä. Ne ovat kuin kirkkaita valoja, jotka tekevät vedenalaisesta maailmasta näkyvän ja kauniin.
Weefine Chargers ovat laitteita, jotka antavat energiaa laitteillesi. Weefine Chargers ovat virtalähteitä elektronisille ystävillesi, kuten kameroille tai valoille. Kun laitteet loppuvat energiasta, Weefine Charger täyttää ne uudelleen.
Weefine Camera Lens on kuin erityinen silmä kameraan. Se auttaa kameraa näkemään asiat selkeämmin ja eri tavoin. Kuvittele se kuin laitettaisiin kameralle lasit, jotta se voisi ottaa parempia kuvia. Weefine Camera Lens on suunniteltu tekemään kuvistasi entistä kauniimpia ja tallentamaan erilaisia yksityiskohtia. Se on kiva työkalu tehdäksesi kamerastasi vieläkin paremman maailman ympärilläsi olevien asioiden tallentamisessa.
Weefine Camera Accessories ovat erityisiä linssiä, kiinnityksiä tai muita työkaluja, jotka auttavat ottamaan upeita kuvia. Se on kuin antaisi kameralle muutoksia tekemään siitä monipuolisemman ja kykenevän tallentamaan erilaisia hetkiä.
Weefine on paras tutkijana ja valokuvaajana veden alla. Me määrittelemme hyvän laadun, luotettavuuden ja pyrimme aina täydellisyyteen. Weefine tarjoaa jännittäviä matkoja, joihin liittyvät tuotteemme ovat kaikki innovatiivisia, selkeitä ideoita ja rajattomia seikkailuja. Weefine valaisee maailmasi veden alla yhdistämällä uudet ideat selkeään näkemykseen.